Reklama

Reklama

Recenze (6)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Buhahaááááá... !!! ... koniec sa veľmi vydaril! Priam fantasticky. Stekali mi slzy ako hrach po tvári. Tie tri hviezdy sú za postavu Michaela Jansena ( Victor Low ) a debilnú skladbu s ešte debilnejším názvom. Zevraj Lucky Manuelo... buhahaááááá... !!! ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Čtyřiačtyřicetiletý dělník Jean (Josse de Pauw) sní o velkém pěveckém úspěchu své sedmnáctileté dcery Marvy (Eva van der Gucht). Udělal by pro něj vše, a tak jednoho dne unese úspěšnou zpěvačku Debbie (Thekla Reuten) a chce po jejím manažerovi (Victor Löw), aby umožnil i jeho dceři kariéru v zábavním průmyslu. Film má být satirou pranýřující rostoucí exhibicionismus a klesající soudnost současné společnosti, odkojené takovými nechutnostmi a plytkostmi, jakými jsou např. reality show typu Big Brother či Superstar. Snaži se o stejné vyznění a efekt, jako Scorsesho geniální Král komedie, trpí však přílišnou pohádkovostí sklouzávající téměř ke kýči. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Ten film si možná vzal příliš velké sousto, když se pokusil být jakýmsi zrcadlem současného showbyznysu. V téhle poloze je totiž velmi nepřesvědčivý. Narozdíl od té druhé, ve které dokázal vytvořit onu krásnou atmosféru absurdního tragikomična (zejména po té, co se naivní otec snaží skrze únos pop hvězdy protlačit na světla ramp svou dceru a své písně). V té nabízel podle mě daleko větší potenciál, který se ale nakonec tvůrci rozhodli nevyužít a udělat z něj navíc trošku limonádu. ()

Pafl 

všechny recenze uživatele

Pět naprosto nezasloužených hvězdiček, ale co se dá dělat, když je to taková psina a tak krásně to zahřeje u srdce. Objektivně vzato je Iedereen beroemd asi celkem průměrný film, stejně jako jeho přízračná titulní píseň Lucky Manuelo, ale něco ve mně se zkrátka rozhodlo to objektivně nevzít. Závěrečná scéna "ruce vzhůru" patří mezi ty, u nichž máte chuť vypadnout z promítání a vyrazit do ulic objímat cizí lidi. ()

Reklama

Reklama