Reklama

Reklama

Smělé inkognito

  • Itálie Alleluja e Sartana figli di... Dio (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dva darebáčci Sartana a Alleluja se živí krádežemi koní. Při jedné akci jsou přistiženi a hrozí jim oprátka. Podaří se jim však uniknout, ale narazí v městečku Mansville na bandity, kteří je terorizují. Zloději koní se však těmto zločincům postaví hrdinně na odpor. (MVanis)

Recenze (10)

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 2 = 16.7.1983, réžia českého znenia (ÚPF 1980) = IRENA SKRUŽNÁ (8.1.2015) ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Já to říkám pořád, že dětské vzpomínky by měl člověk raději nechat spát. Kdysi dávno pro mě tohle byla kultovní kinozáležitost. Dnešním pohledem normální hovadina. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Absolutně nejhorší spaghetti western, co jsem kdy viděl. Upřímně, ani jsem netušil, že v tomto žánru je možné natočit něco tak trapného a naprosto bez děje a příběhu, ale ano, je to možné. Tento film je toho důkazem. Tady není správně skoro nic. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle jsem jako dítě chodil do kina stále dokola. Po zhruba 35 letech jsem se ke snímku dostal znovu. Nu, už jsem se tolik nebavil, ale přesto se domnívám, že jde o neškodný snímeček ve stylu Spencro-Hillovek. Dějově to sice občas zakopne v tempu, ovšem i přesto mohu film doporučit. A jestli bych se podíval znovu?? Už asi ne to. Co mělo tehdy pro mne kouzlo, asi odvál čas, nebo mi to „něco“ ukradli stejně tak, jako kradli hrdinové filmu. 201308089615/9828+++++Tak jsem neodolal a pustil si to znova. Souhlasím s předchozím komentářem, jen bych přidal, že je u toho skvělá hudba. 201503039618/9828 ()

mire.k 

všechny recenze uživatele

Bláznivá westernová komedie ve stylu v Vůně cibule a Spencera a Hilla a Šimona a Matouše. Na Lupa se ani po letech nedá zapomenout :-) ()

Sugar67 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si hlavně to, že jsem se královsky bavil a pak na několik nezapomenutelných scén. Je to western ve stylu Buda Spencera a Terence Hilla, kde zlodějíčci Sartana a Alleluja na útěku před spravedlností se převlíknou za kněží a chrání městečko před bandou vedenou Lupem (mimochodem - taky strašná držka). Děj jednoduchý, ale sranda obrovská. Rád bych se na to ještě někdy podíval. ()

Reklama

Reklama