Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Miki (Katherine Langford) sa vracia z väzenia, kde bola odsúdená za vraždu svojej najlepšej kamarátky Jasmine, späť, do svojho rodného mestečka Savage River. Avšak jej veľké úsilie a snaha začať budovať nový život od znova sa stretnú s odporom a nevraživosťou miestnych malomeštiakov, ktorí ju už navždy majú vo svojich zatrpknutých srdciach za vrahyňu. Navyše po tom, ako nájdu v rieke telo zavraždeného miestneho muža menom Hugh Lang, ktorý bol dlhšiu dobu nezvestný, všetky podozrenia vedú automaticky k jej osobe. (sochoking)

(více)

Recenze (4)

emma53 

všechny recenze uživatele

Ne, není to přímo čistá čtyřka. Je nakloněná přece jen blíž k té trojce, ale nedá se Savage River upřít dobře vypointovaný případ nebo spíš příběh s několika podezřelými. Ono se to dalo vytušit myslím asi ve čtvrté epizodě, kdo za tím je, ale jen je to lehce načrtnuté. Jinak by ty nápadně nenápadné vsuvky neměly smysl. Katka byla prima volba a hrála tu holčinu skvěle. Pak tam bylo pár obličejů, které bych zmasakrovala, ale vem to čert. Já jsem si u toho dáchla a to se počítá. Scénář psalo víc osob a to je ke škodě, protože pár nelogičností se tam přece jen vloudilo. Jsem většinou pro jednoho scénáristu, bývá to tak přece jen ucelenější. Kdo je pro? A kdo je proti? Nehlaste se všichni :-) ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Seriál má výbornú úvodnú znelku v škandinávskom štýle,  avšak potom prekvapí lacným rozpočtom,  druhotriednymi hereckými výkonmi až po niekoľko nesympatických ksichtov [Nick, Salim,  Rachel...]. Kamera tiež nie je bohvieako nadštandardná,  ale príbehu sa prakticky nedá vytknúť nič negatívne. Teda až na pár WTF scénok a nelogickému chovaniu postáv. Keď sa cez toto prekúsnete,  záverečným rozuzlením budete milo prekvapený. Dal by som 4 hviezdičky,  avšak to vyše spomenuté mi fakt brutálne vadilo. 60% ()

Michael258 

všechny recenze uživatele

Tento zaujímavý objav z austrálskej produkcie veľmi milo prekvapil. Herecké výkony slušné. Austrálsky prízvuk poteší. Kameru a prostredie poznačil nízky rozpočet, ale zaujímavý dej to skvele kompenzuje a v závere všetko do seba krásne zapadá. 80% ()

Penal43 

všechny recenze uživatele

Introdukce zněla zajímavě, celkem jsem se těšil, australské filmy mám rád. Bohužel tento B- čkový serial je zklamáním. dodíval jsem se pouze ze zvědavosti na koho to nakonec hodí. Katastrofální scénář a herecké výkony, nelogický sled událostí. Jednu hvězdičku za australské prostředí. ()

Reklama

Reklama