Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bob Rueland žije ve šťastném manželství. Jenže nic netrvá věčně a jeho manželka záhy tragicky umírá při autonehodě. Mezitím v italské rodině, jež vlastní malou restauraci, řeší úplně jiný problém – jejich dcera a vnučka Grace má slabé srdce a její stav se rychle zhoršuje. Operace musí proběhnout co nejdříve, jinak jí hrozí smrt. Lékař Grace oznamuje dobrou zprávu – našlo se pro ni vhodné srdce. Shodou okolností jde právě o srdce Bobovy tragicky zemřelé ženy, což ovšem nikdo zatím netuší – vždyť tihle dva se neznají a nikdy se ani neviděli. To se ovšem brzy změní, když smutkem zdrcený Bob jednou náhodou Grace potká – a jejich srdce promluví… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

monolog 

všechny recenze uživatele

Minnii nijak nemusím, spíš bych přivítal, kdyby si to ty dvě ženský (co hrála Duchovnyho manželku a Minnii) vyměnily. Občas mi to přišlo příliš sladkobolný, občas přeslazený, občas melodramatický a občas trošku moc nereálný. A ani David mě nepřesvědčil, že to opravdu prožívá. Asi ho už mám bohužel příliš zažitýho jako Muldera. Jinak zápletka celkem ujde, ale kdyby jen tam všichni nebyli tak přes toho boha. To jsem zatínal zuby i do pohovky. Nebo kdyby každej úžasně a jasně a přirozeně neprojevoval co cítí a neříkal, co si myslí (tím nechci říct, že se mají přetvařovat, ale spíš nikdo, kromě nějakých histerických osob, neprojevuje a neříká co si myslí a cítí, tahle móda skončila s romantismem), ale jinak se mi to docela líbilo, když si odmyslím tady to, co jsem právě řekl. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Nenáročná záležitost, která by si zasloužila trošku zábavnější scénář. Příjemné výkony hlavních představitelů (vynikající Duchovny, který v úvodu může nedojmout leda naprostého cynika) a správná atmosféra jsou slušné podpěry pro relativně chatrnou dějovou linii. Výsledek není originální, ale pobaví, dojme a na chvíli mi dal pocítit, že "ten život má přeci jen větší smysl, když milujeme"... ()

Reklama

Bounded 

všechny recenze uživatele

Sebrat pár minut ději by vůbec neškodilo. Bonnie Hunt natočila dlouhou a přeslazenou komedii, která jí u mě vyšla protože mám rád stejnou hudbu jako kvartet pokrových staříků a protože mám slabost pro Duchovnyho od té doby, co koukám na Californication. Odkazy na boha mohou někoho vytáčet, já už jsem si v amerických filmech zvyknul. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak som nevedel, čo k sobotnému raňajšiemu upratovaniu/umývaniu riadu pustiť, či nejaké CD, ale hudobný kanál. Tak som pustil film, s cieľom mať nejaký príjemný podmaz, pri ktorom nie je potrebné premýšlať. Vráť sa mi dokonale splnilo účel, pretože neobsahovalo žiadnu nadpriemerne natočenú a emocionálne vyhrotenú scénu, pri ktorej by divák musel zasadnúť a strácať tak drahocenný čas. Takže vlastne je všetko v poriadku. Pre filmových kritikov utrpenie. ()

derryl 

všechny recenze uživatele

Příjemná romatická komedie, která si nehraje na stupidní hollywoodskou sladkobolnou romanci a dobře napsaným scénářem a solidními výkony hlavních představitelů. Překvapil mě hlavně David Duchovny, který se končeně přenesl přes stín agenta Muldera, jeho příběh nekončí, dá se říci, happy endem a je příjemně zlehčován výstupy tlupy staříků. Myslím, že jsme se konečně dočkali oddechové podívané, kterou můžeme bez zaujetí a s chutí sledovat. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama