Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bob Rueland žije ve šťastném manželství. Jenže nic netrvá věčně a jeho manželka záhy tragicky umírá při autonehodě. Mezitím v italské rodině, jež vlastní malou restauraci, řeší úplně jiný problém – jejich dcera a vnučka Grace má slabé srdce a její stav se rychle zhoršuje. Operace musí proběhnout co nejdříve, jinak jí hrozí smrt. Lékař Grace oznamuje dobrou zprávu – našlo se pro ni vhodné srdce. Shodou okolností jde právě o srdce Bobovy tragicky zemřelé ženy, což ovšem nikdo zatím netuší – vždyť tihle dva se neznají a nikdy se ani neviděli. To se ovšem brzy změní, když smutkem zdrcený Bob jednou náhodou Grace potká – a jejich srdce promluví… (TV Prima)

(více)

Recenze (51)

Cival 

všechny recenze uživatele

Zbytečně přeslazená a dojímavá romance. Ale dá se to snést hlavně díky výborným výkonům Driverové a Duchovnyho. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Nenáročná záležitost, která by si zasloužila trošku zábavnější scénář. Příjemné výkony hlavních představitelů (vynikající Duchovny, který v úvodu může nedojmout leda naprostého cynika) a správná atmosféra jsou slušné podpěry pro relativně chatrnou dějovou linii. Výsledek není originální, ale pobaví, dojme a na chvíli mi dal pocítit, že "ten život má přeci jen větší smysl, když milujeme"... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

...a nevrátí. Proč by to dělala, když o nich pak natočí tak děsně průměrnou ne-komedii s těžce romantickou příchutí? ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Minnii nijak nemusím, spíš bych přivítal, kdyby si to ty dvě ženský (co hrála Duchovnyho manželku a Minnii) vyměnily. Občas mi to přišlo příliš sladkobolný, občas přeslazený, občas melodramatický a občas trošku moc nereálný. A ani David mě nepřesvědčil, že to opravdu prožívá. Asi ho už mám bohužel příliš zažitýho jako Muldera. Jinak zápletka celkem ujde, ale kdyby jen tam všichni nebyli tak přes toho boha. To jsem zatínal zuby i do pohovky. Nebo kdyby každej úžasně a jasně a přirozeně neprojevoval co cítí a neříkal, co si myslí (tím nechci říct, že se mají přetvařovat, ale spíš nikdo, kromě nějakých histerických osob, neprojevuje a neříká co si myslí a cítí, tahle móda skončila s romantismem), ale jinak se mi to docela líbilo, když si odmyslím tady to, co jsem právě řekl. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Rosamunde Pilcherová rezaná s Danielou Steelovou s prímesou Coca-Coly a s nerakúskymi, či nenemeckými hercami. Nie, nie ..... Takéto bolestnícke sladkobôľne scénky naozaj nemusím .... Bye Bye ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrná romance, která ničím nepřekvapí. U vyvádění těch stařečků jsem se dokonce nudila a David Duchovny prostě navždycky zůstane Mulder. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak som nevedel, čo k sobotnému raňajšiemu upratovaniu/umývaniu riadu pustiť, či nejaké CD, ale hudobný kanál. Tak som pustil film, s cieľom mať nejaký príjemný podmaz, pri ktorom nie je potrebné premýšlať. Vráť sa mi dokonale splnilo účel, pretože neobsahovalo žiadnu nadpriemerne natočenú a emocionálne vyhrotenú scénu, pri ktorej by divák musel zasadnúť a strácať tak drahocenný čas. Takže vlastne je všetko v poriadku. Pre filmových kritikov utrpenie. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

David Duchovny sa možno na prvý pohľad do takéhoto materiálu nehodí, ale tento snímok vás o opaku presvedčí. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

skvelá romantická komédia s originálnym námetom (duchovnemu zomrie žena a ešte pred jej smrťou jej srdce dajú na transplantáciu mladej dievčine, do ktorej sa neskôr david zamiluje. i keď to znie trochu šialene, je to nakrútené našťastie dobre) ktorý dokazuje, že i v hollywoode stále dokážu nakrútiť film bez zbytočných vulgarít, príjemnými vtipmi, s dobrými hercami a zábavnými vedlajšími figúrkami (talianska rodinka). ()

Reklama

Reklama