Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bob Rueland žije ve šťastném manželství. Jenže nic netrvá věčně a jeho manželka záhy tragicky umírá při autonehodě. Mezitím v italské rodině, jež vlastní malou restauraci, řeší úplně jiný problém – jejich dcera a vnučka Grace má slabé srdce a její stav se rychle zhoršuje. Operace musí proběhnout co nejdříve, jinak jí hrozí smrt. Lékař Grace oznamuje dobrou zprávu – našlo se pro ni vhodné srdce. Shodou okolností jde právě o srdce Bobovy tragicky zemřelé ženy, což ovšem nikdo zatím netuší – vždyť tihle dva se neznají a nikdy se ani neviděli. To se ovšem brzy změní, když smutkem zdrcený Bob jednou náhodou Grace potká – a jejich srdce promluví… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Jimmy.y 

všechny recenze uživatele

Po nedělním obědě, zároveň k deštivému dni, ideální kousek :) hezké, milé, romantické. 'Malder' ztratí ženu při autonehodě, nicméně se stane dárkyni orgánu pro ženu, která potřebuje srdce a jedno 'rande' s kravkou jejich cesty spojí... Nakonec se dozví, že srdce je právě jeho milované ženy.... Ale dobře to dopadne :) 4* ()

Cor-Angar 

všechny recenze uživatele

Davida Duchovnyho i Minnie Driver mám hodně rád a tady by se mi ve svých rolích i líbili. Kdyby ale měli co hrát. Nebo co říkat. Film totiž podle mě bohužel nezvládla hlavně Bonnie Hunt. Ne jako herečka ve vedlejší roli, v té byla i docela fajn, ale jako režisérka a scénáristka. Přišlo mi, že ti 4 vedlejší dědci dostali ve filmu úplně zbytečně moc prostoru. Vypadalo to jako snaha o napodobení scén v holičctví v Cestě do Ameriky, bohužel ne tak vtipný jako spíš nudný, chvílema skoro i otravný. Nejlepší postavou pak zůstal James Belushi, kterej i na malým prostoru dost pobavil. Dojmu z filmu rozhodně nepomáhá fakt hodně špatnej českej dabing, ale i tak je film příběhově trochu nezvládnutej, Hunt se snaží o přehnanou romantiku, která jí moc nevychází a všechno podtrhuje závěr (s dědkama samozřejmě), kterej vyzní úplně do prázdna. Asi jako celej film. Škoda. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Nenáročná záležitost, která by si zasloužila trošku zábavnější scénář. Příjemné výkony hlavních představitelů (vynikající Duchovny, který v úvodu může nedojmout leda naprostého cynika) a správná atmosféra jsou slušné podpěry pro relativně chatrnou dějovou linii. Výsledek není originální, ale pobaví, dojme a na chvíli mi dal pocítit, že "ten život má přeci jen větší smysl, když milujeme"... ()

Mr.Roman 

všechny recenze uživatele

Romantický príbeh z radu novodobých najklasickejších a najmenej originálnych, často prvoplánový a predvídavý. Avšak s tak výborným obsadením, že sa divák nechá uniesť rád a dobrovoľne. Ak zrovna nemáte nenáročnú romantickú chvíľku a máte chuť na niečo sofistikované, tak Return to Me nepozerajte. Zbytočne tak tento film vyfasuje ďalšie slabé hodnotenie, ktoré si, skrz svoje neduhy, nezaslúži. ()

Bounded 

všechny recenze uživatele

Sebrat pár minut ději by vůbec neškodilo. Bonnie Hunt natočila dlouhou a přeslazenou komedii, která jí u mě vyšla protože mám rád stejnou hudbu jako kvartet pokrových staříků a protože mám slabost pro Duchovnyho od té doby, co koukám na Californication. Odkazy na boha mohou někoho vytáčet, já už jsem si v amerických filmech zvyknul. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama