Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Realitná maklérka Margot (Emma Roberts) a právnik Griffin Reed (Thomas Mann) by mohli byť dokonalým párom. Jediným problémom je, že sa nikdy nestretli a obaja sa chystajú zasnúbiť s niekým iným. Všetko sa však zmení, keď ich osud posunie do života toho druhého a otvorí im oči pre pravú lásku. (Arsenal83)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ústredná dvojica Margot & Griffin boli viac než sympatickí. O to väčšia záhada bola pre mňa to, že si chceli vziať takých povrchných a sebeckých partnerov. Film má pomerne jednoduchú zápletku, takže sa nedalo zrejme očakávať nič moc extra. Ale napokon sa to aj vďaka svojskému humoru a dobrým dialógom vyšvihlo nad úroveň priemeru. Dejová línia bola presiaknutá klišé, a to bola bohužiaľ najväčšia slabina celého filmu. Ale inak vcelku príjemné sledovanie, 3* ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Mám problém, protože ta výměna míst je plagiát kdysi populárního ruského filmu Ironie osudu aneb Rozhodně správná koupel, Robertsová hraje obdobnou roli jako ve Svátečním rande (zde je to horší výkon), zápletka je průhledná stejně jako konec, a ten "náhodný" kočár stále připravený posloužit je kýč, tolik milovaný ve vánočních filmech. Jako originál jsem shledal ty svítící pomeranče. Málo. Navíc proč to hraní si na jiného, když to bylo nadbytečné a u právníka spíše hloupé? Proč ta bojová scéna, které všichni jen zbaběle přihlížejí? To mě skoro otrávilo.. samý zbabělec a srab? Vždyť ještě před chvílí oslavovali hrdinu.. hodně žalostné. Končím na 55% a tuším, že podruhé si tohle nedám, Sváteční rande jsme si dal klidně 4x. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Sympatický romantický příběh, který si v mírně melancholičtější náladě dozajista vychutnáte. Nejde moc ani tak o komedii i když jisté náznaky tu jsou, ale důležité je, že to zkrátka funguje přesně tak jak má. V závěru pak vlastně nemám takřka co vytknout. Nicméně, i když stále spokojen, jsem se setkal s mnohem lépe propracovanými filmy na podobná témata a to mi nedovoluje udělit pět hvězd. 73% PS: K větší všeobecné spokojenosti by to především určitě chtělo více zapracovat na hlavních postavách, přiblížit nám je samotné i jejich příběhy, neboť občas působily dost ploše. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ťažko tomu dávať menšie hodnotenie, keďže je to film pre konkrétnu cieľovku a pre konkrétne obdobie. Osobne takéto druhy filmov nemám veľmi rád, hoci romantike sa nevyhýbam. Ale mám slabosť pre Emmu Roberts. Tá to drží na svojich malých ramenách ako nikto. Guilty pleasure, hoci sa obávam, že do ďalšej jesene na to zabudnem. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

slušná romanticko-komediální jednohubka. On je ve vztahu s influencerkou, která je trošku sebestředná blbka. Ona je ve vztahu s pitomcem, který jí navíc pošle k vodě na vánoce. Po jedné nešťastné náhodě, kdy se on a ona potkají se on uvolí, že s ní půjde jako falešné rande na svatbu její sestry. A co bylo dál si kdykoliv kdo viděl alespoň jednu romantickou komedii velmi rychle domyslí, About fate není nic převratného a ani se o to nesnaží a i když si jede klasická klišé ničemu to nevadí.Emma Roberts i Thomas Mann jsou natolik sympatičtí, že jim divák bude fandit a ono to stačí...60% ()

Zajímavosti (2)

  • Zápletka so zámenou totožných adries na dvoch rôznych miestach, po saune a množstve vodky, odkazuje na sovietsky film Irónia osudu (1975). (Psycho709)
  • Film sa natáčal v Norwoode a Bostone (Massachusetts, USA) od 7. júna do 15. júla 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama