Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mik alias krokodýl Dundee žije se Sue v New Yorku. Vzájemně se milují, ale Mikovi se také stýská po domově a chce si najít práci. Bývalý manžel Sue se zanedlouho stane svědkem vraždy a film s fotkami z místa činu pošle Sue do New Yorku. Drogový boss Luis Rico ho nechá zabít, zjistí, kam fotky poslal, a nechá Sue unést a prohledat její byt. Pak zavolá Mikovi a přikáže mu film donést na jednu stanici metra, jinak Sue zabije. Mik se nejdříve zbaví policisty, který ho sleduje, a pak také gangstera, který si přišel pro film s fotkami... Díky své odvaze pak získá informaci, kde Rico Sue drží. S pomocí svého přítele a pankáčského gangu se dostane do Ricovy pevnosti. Do domu přijdou pankáči z gangu a také přijede policie. Mik Sue zachráním Ricovi se ale povede utéct – a je jasné, že chystá pomstu... Policie poskytne Sue a Mikovi ochranu. Když po nich však někdo začne střílet v hlídaném bytě, Mik se rozhodne vzít vše do vlastních rukou a spolu se Sue odjedou zpět do Austrálie. Brzy je však drogový gang vystopuje i tam a je jim v patách... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Jednotku som videl tak dávno, že si už na nič z nej nepamätám, no toto bola celkom slabota. Dundeeho potenciál v Amerike bol z väčšej časti premrhaný a zúfalí tvorcovia sa museli v druhej polovici vrátiť do Austrálie. Postavenie deja okolo konfliktu s narkobarónom mi s ohľadom na žáner neprišlo veľmi šťastné a nevtipnej hlušiny tam bolo viac než by sa patrilo. Zúčtovanie s bandou zlosynov v buši bolo potom už len úsmevné takým tým smutným spôsobom. 5/10 ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Pokračování střetu dvou různých povah dvou různých světadílů. Lovec krokodýlů v New Yorku, to je spousta důvodů k zasmání. Již ubytování lovce v luxusním hotelu, to byl úvod za všechny prachy. Z tohoto hlediska hodnotím pokračování příběhu o lovci krokodýlu výš, než první film. Je to skutečně dobrá zábava za 4*. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Pravidlo typu: "Netočte dvojky!" mi přijde hodně nelogické. Viz Vetřelci, Terminátor, .... V případě Krokodýla Dundeeho nemůžu úplně přirovnávat k Vetřelcům, ale dvojka mě rozhodně nezklamala! Dundee už není žádná velká neznámá, alespoň pro diváka a už může jen překvapit. A jde mu to výborně. Nádherná australská příroda, do toho parádní hudba a skvělá akce jak ve městě tak v buši. K tomu pořád výborná zábava! ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Bylo jasné, že po dějově jednoduchém prvním dílu bude muset Paul Hogan přijít s něčím dějově výživnějším, bže se stejným konceptem jako minule by pohořel. Tak tu máme mafiány, drogy a boj o přežití. Bohužel na rozdíl od prvního dílu je to trochu nuda. Dobrej humor je především v první, New Yorské povině filmu. Jakmile se děj přenese do Australské buše, stojí film téměř za prd. Dundee chytá ujednoho mafiána po druhým, ozvláštňuje to nehumorným humorem, jenže to nějak nefunguje. Škoda. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Pokračování s Mikem Dundeem, tentokrát trochu akčnější, ale neméně zábavné. Rozhodně bych neřekl, že dvojka je horší, je jen jiná, ale Paul Hogan neztratil nic ze své humorné stránky a Linda Kozlowski nic ze svého půvabu, naopak mi přišla ještě hezčí. Zápletka s drogovým bossem nebyla vůbec špatná a skvěle mi u filmu ubíhal čas. Pro mě stejně kvalitní jako jednička. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 109,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 239,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama