Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mik alias krokodýl Dundee žije se Sue v New Yorku. Vzájemně se milují, ale Mikovi se také stýská po domově a chce si najít práci. Bývalý manžel Sue se zanedlouho stane svědkem vraždy a film s fotkami z místa činu pošle Sue do New Yorku. Drogový boss Luis Rico ho nechá zabít, zjistí, kam fotky poslal, a nechá Sue unést a prohledat její byt. Pak zavolá Mikovi a přikáže mu film donést na jednu stanici metra, jinak Sue zabije. Mik se nejdříve zbaví policisty, který ho sleduje, a pak také gangstera, který si přišel pro film s fotkami... Díky své odvaze pak získá informaci, kde Rico Sue drží. S pomocí svého přítele a pankáčského gangu se dostane do Ricovy pevnosti. Do domu přijdou pankáči z gangu a také přijede policie. Mik Sue zachráním Ricovi se ale povede utéct – a je jasné, že chystá pomstu... Policie poskytne Sue a Mikovi ochranu. Když po nich však někdo začne střílet v hlídaném bytě, Mik se rozhodne vzít vše do vlastních rukou a spolu se Sue odjedou zpět do Austrálie. Brzy je však drogový gang vystopuje i tam a je jim v patách... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

dopita 

všechny recenze uživatele

Bylo jasné, že po dějově jednoduchém prvním dílu bude muset Paul Hogan přijít s něčím dějově výživnějším, bže se stejným konceptem jako minule by pohořel. Tak tu máme mafiány, drogy a boj o přežití. Bohužel na rozdíl od prvního dílu je to trochu nuda. Dobrej humor je především v první, New Yorské povině filmu. Jakmile se děj přenese do Australské buše, stojí film téměř za prd. Dundee chytá ujednoho mafiána po druhým, ozvláštňuje to nehumorným humorem, jenže to nějak nefunguje. Škoda. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Dvojka skvele rozsiruje a doplnuje puvodni pribeh, zase trosku v jinem stylu. Prvni dil byl vpodstate romantickou komedii, tento sazi na akcnejsi linku. A dari se mu to. Herecky je to bez chyby, rozmanite figurky a postavy (pankaci, Japonci, burani z buse, domorodci), opet je tu stary znamy New York jeste s Dvojcaty i zapadakov v Australii, a v tom vsem drogovy boss, ktery netusi, ze zacinat si s Mickem bude nad jeho sily. I kdyz je pravda akcni cast trochu pohadkovejsi (vsak sam Mick ji bere jako "hru"), o to je vtipnejsi, a zvlast australska druha pulka filmu je pohodova snuska scenek. "Vam ten netopyr vazne chutna??" "Ne, chce to cesnek." :-) [a znovu bych asi doporucil cesky dabing - nemuzu si pomoct, ale Hogan ma tak divny starecky-vidlacky akcent, ze mi to v cestine zni lip....podobne i Kozlowska ma v anglictine pomerne hruby hlas] ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Krokodíl Dundee 2" je uspokojivým pokračovaním odzbrojujúceho  prvého celovečerného filmu s austrálskou hviezdou Paulom Hoganom. Filmu sčasti chýba romantická linka a zakladá skôr na akčnú dobrodružnú zápletku so zbraňami a drogami. Moja výtka sa týka, že film má príliš málo humoru na to, aby išlo o komédiu. 6/10 ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Jedničku Krokodýla Dundeeho jsem si zamiloval.Byl v ní přesně naměřený podíl humoru,romantiky a dobrodružného filmu,tak jak to mám rád.Dvojka mě skvěle bavila zhruba do poloviny.Mike ve městě je prostě neodolatelná kombinace a charisma Paula Hogana pořád spolehlivě zabírá.Po přesunu do buše to ale nějak přestalo být ono.Pohodová atmosféra jedničky se vytratila a film začal občas hrát až na příliš vážnou notu,což se mi sem dvakrát nehodilo.Chvílemi jsem se i nudil,což mě jen utvrzuje v doměnce,že zkrácení o čtvrthodinku by jen a jen prospělo.Ze zábavnostního hledisko by to celkově bylo na slabší čtyři,ovšem celý tenhle druhý díl mi připadal poměrně dosti zbytečný,takže se nakonec přikláním k silnější trojce a zhlédnutí posledního,prý jednoznačně nejhoršího filmu série rozhodně pečlivě zvážím.Aby se mi Dundee úplně nezprotivil. 65 % ()

Sign 

všechny recenze uživatele

Už jen moment kdy začala ona pro mne epická hudba (znělka) začínám být omráčen, druhý díl jsem viděl mnohem dřív než první a taky i přes lepší kvality prvního dílu se mi tento prostě líbil víc, neříkám že je lepší než první, není, jen je jiný, a mne osobně se líbil víc, scény v Buši sice nemají takové kouzlo jako v prvním díle, ale i tak se mi líbí, zápletku s mafiány jsem vždycky v tomhle filmu měl rád a líbilo se mi jak s nimy Majk zatáčel :-) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 109,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 239,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama