Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mik alias krokodýl Dundee žije se Sue v New Yorku. Vzájemně se milují, ale Mikovi se také stýská po domově a chce si najít práci. Bývalý manžel Sue se zanedlouho stane svědkem vraždy a film s fotkami z místa činu pošle Sue do New Yorku. Drogový boss Luis Rico ho nechá zabít, zjistí, kam fotky poslal, a nechá Sue unést a prohledat její byt. Pak zavolá Mikovi a přikáže mu film donést na jednu stanici metra, jinak Sue zabije. Mik se nejdříve zbaví policisty, který ho sleduje, a pak také gangstera, který si přišel pro film s fotkami... Díky své odvaze pak získá informaci, kde Rico Sue drží. S pomocí svého přítele a pankáčského gangu se dostane do Ricovy pevnosti. Do domu přijdou pankáči z gangu a také přijede policie. Mik Sue zachráním Ricovi se ale povede utéct – a je jasné, že chystá pomstu... Policie poskytne Sue a Mikovi ochranu. Když po nich však někdo začne střílet v hlídaném bytě, Mik se rozhodne vzít vše do vlastních rukou a spolu se Sue odjedou zpět do Austrálie. Brzy je však drogový gang vystopuje i tam a je jim v patách... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Jednotku som videl tak dávno, že si už na nič z nej nepamätám, no toto bola celkom slabota. Dundeeho potenciál v Amerike bol z väčšej časti premrhaný a zúfalí tvorcovia sa museli v druhej polovici vrátiť do Austrálie. Postavenie deja okolo konfliktu s narkobarónom mi s ohľadom na žáner neprišlo veľmi šťastné a nevtipnej hlušiny tam bolo viac než by sa patrilo. Zúčtovanie s bandou zlosynov v buši bolo potom už len úsmevné takým tým smutným spôsobom. 5/10 ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA HD - Dnes jsem si příjemně zavzpomínal. Dundeeho dvojku jsem měl vždycky raději než první díl a když mi bylo tak 10-12 let, doslova jsem ho žral. Zejména druhou polovinu snímku, kdy se přesouváme z velkoměsta do džungle, mám strašně rád. Některé hlášky si opakuji dodnes. Škoda jen, že už není možno vidět film s původním dabingem z roku 1993, kdy mi suprově seděl Gustav Bubník na mafiána Rica. Momentálně na všech televizích vysílají s dabingem z roku 2006, kdy na Dundeeho je sice stále pan Županič, ale i hlášky jsou dost jiné. Nicméně i tento dabing je v pohodě. Za mě v součtu spokojenost. 77% (with J.) ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

3* Krokodýla Dundeeho zná asi každý můj vrstevník, protože nebyl zatížený ničím špatným, co by mu bránilo se dostat za železný plot. Jde o romantickou dobrodružnou komedii, která má sympatické herce a divácky nenáročný příběh. I po letech baví a příjemně zpestřilo jedno odpoledne za což si své čtyři hvězdičky zaslouží. Při té příležitosti jsem ho zvládnul i s jeho pokračováním, které nepřináší nic nového, ale na druhou stranu mu nekazí moc image. Je zajímavé, že ústřednímu zamilovanému páru to klape i v životě a jsou spolu dosud, proto je v obou filmech to jiskření autentické. [ PŘÍBĚH1 /// SMYSL0 /// ATMOSFÉRA2 /// TEMPO2  /// ORIGINALITA1  ///   NÁLADA2 /// ART0 /// STYL1  ///  CASTING1 (3*MAX)] ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já si prostě nemůžu pomoct, ale dvojka mě bavila úplně stejně jako jednička. Paul Hogan coby Michael J. 'Crocodile' Dundee musí bojovat o svou milou nejen s drsnými mafiány, ale i nástrahami divoké přírody – která však jako vždy stojí hlavně na jeho straně. Linda Kozlowski byla svého času vážně okouzlující a je celkem škoda, že se ti dva po tolika letech nakonec rozešli. Asi nejvíc se mi líbila postupná „eliminace“ těch debílků v australské buši…Je ovšem pravdou, že minimálně polovina zúčastněných podala opravdu bídné herecké výkony. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pro mě ještě lepší než jednička.Hogan napsal akčnější zápletku,ale zároveň neztratil nic ze svého humoru.Jeho eskapády v Americe jsou hustý,ale ten lov,co potom předvádí v Bushi je neskutečnej.Škoda že se Hogenoj úplně nepovedlo vyvážit tenk akční žánr s kmediálním,kterej se tam opravdu docela dost nevyváženě houpe a hlavně je tam jedno velké scénáristické WTF...když vysvobodí Sue z tý vily....no ale to nemění nic na tom,že tenhle díl miluju úplně stejně,jako ten první. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 109,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 239,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama