Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký akční film o nákladu ilegálních zbraní, a řidiči, který byl nucen bojovat o život svůj a své rodiny. Bývalý trestanec Patrick Swayze začne pracovat jako řidič náklaďáku. Netuší ale, že auto je plné nelegálních zbraní. Nejenom, že musí bojovat o svůj život, ale musí zachránit i svou rodinu. (oficiální text distributora)

Recenze (27)

genetique 

všechny recenze uživatele

V požičovni to bol jeden z mojich prvých filmov, takže mierna nostalgia tu panuje a pamätám si to ako výborný akčňák so Swayzeem, ktorý je vďaka svojej dĺžke nabitý veľmi dobrými scénami a to hlavne súbojmi truckov na ceste, ktoré aj napriek svojej nedomyslenosti vtedy pre mňa nemali konkurenciu. 75%. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kevin Hooks toci len priemerne filmy, ktore asi nikdy neopustia sivy, sedivy priemer. Tuna ide o chaby pokus ozivit karieru Patricka Swayzeho ...... Swayze sice hrat nevedel, ale snazil sa. Atmosfera dobra ... na nedelne uprsane popoludnie origilnalny film ... alebo ked sa Vam nechce ist ist von do rozmrznuteho snehu a blata . 65 % ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

oou. Prima béčko na zavraždění dlouhý chvíle, děj je jasnej, takovej ten co se někam žene a nikam nevede, Patrick je prostě ..takovej jakej je, pro někoho idol, pro někoho... cokoli... no a pro mě je tenhle film pouze odkřížknutí ve filmovým deníčku. Nic nedal, nic nevzal. Něco jako když si strčíte do zadku středně velkou vokurku. Nic moc to nedá, neublíží, nenasere... ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi připomíná jiný snímek s tématikou řidiče-bývalého trestance, co musí převést nelegální radioaktivní náklad a zachránit rodinu, respektive získat peníze na operaci svého dítěte. (Bohužel už si nevzpomínám na název - bylo to dávno, co jsem jej viděla). Jenže Black Dog z tohoto srovnání vychází podstatně hůře. Je to pekelná nuda, kterou nezachrání ani Patrick Swayze, jehož éra už dávno minula. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. A Man With 18 Wheels - Lee Ann Womack [3:20] ,2. Drivin' My Life Away - Rhett Akins [3:44] ,3. Road Man - Big House [6:08] ,4. Highway Junkie - Gary Allan [3:25] ,5. The Hammer Going Down - Chris Knight [5:30] ,6. We Can't All Be Angels - David Lee Murphy [4:18] ,7. My Greatest Fear - Randy Travis [3:13] ,8. On Down The Line - Patty Loveless [3:09] ,9. Nowhere Road - Steve Earle [2:49] ,10. Drivin' All Night Long - Jack Ingram [4:38] ,11. I Wanna Remember This - Linda Davis [3:51], ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama