Reklama

Reklama

Kage no džicurjokuša ni naritakute!

(seriál)
  • Japonsko Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute! (více)
Trailer 3
Japonsko, (2022–2023), 12 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Daisuke Aizawa (kniha)

Kamera:

Gaku Hiróka

Hrají:

Seiičiró Jamašita, Kana Hanazawa, Asami Seto, Inori Minase, Ai Fairouz, Hisako Kanemoto, Reina Kondó, Suzuko Mimori, Jóko Hikasa, Ajaka Asai, Rina Hidaka (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Minoru Kagenó nikdy nechtěl být hrdinou nebo padouchem, jeho snem totiž bylo být tím nejdůležitějším mužem v pozadí – šedou eminencí, která tahá za nitky a určuje směr celého příběhu. Proto se vždy snažil vypadat jako normální student a na první pohled nijak nevyčnívat. Potají se však cvičil v nejrůznějších bojových uměních, vzdělával se ve všech možných oborech a po nocích se maskován snažil měřit své schopnosti s nejrůznějšími kriminálníky. Dokonce se mu podařilo zachránit i jednu ze svých spolužaček, ale nebylo mu to nic platné, protože o pár dní později ho porazil kamion a Minoru zemřel. Mladík byl však reinkarnován do jiného světa, kde vládne magie, díky které se člověku otevírají nové možnosti. A tak se Cid Kagenó, jak si mladík nyní říká, vydává podruhé za svým cílem stát se tím mocným mužem v pozadí, který bude určovat běh dějin.
Jeho nový příběh začíná obyčejným setkáním s jednou nemocnou elfí dívkou, kterou vyléčí a následně jí namluví, že celý svět potají ovládá strašlivý kult Diabolos a že pouze jeho tajná organizace zvaná Shadow Garden ho může zastavit. Elfská dívka proto přijímá nové jméno Alpha a začíná pro Cidovu organizaci rekrutovat nové členy. Bohužel příběh, který si mladík vymyslel, je ve skutečnosti až příliš blízko realitě, která se v tomto světě odehrává, a tak se Cid nevědomky opravdu zapletl do velmi nebezpečné hry mocných a jeho sen se tak začne plnit mnohem dřív, než měl v plánu… (Jeoffrey)

(více)

Hrají

Reklama

Reklama