Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako spoustu jiných oslavovaných rokenrolových kapel, členy legendární skupiny The Country Bears rozeštvala jejich vlastní sláva: ego, žárlivost a trochu víc medu. The Country Bears - bratři Ted a Fred Bedderheadové, Tennessee O´Neal a Zeb Zoober jsou zase spolu a natáčí svůj první film. Je to příběh o tom, jak se dychtivý mladý fanoušek Beary Barrington snaží přesvědčit zahořklé členy skupiny, aby zapomněli na svoje spory a zahráli na benefičním koncertu, který má zachránit Country Bear Hall, legendární místo, kde skupina začínala. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

bouncer odpad!

všechny recenze uživatele

Oh my God! Možná se mnou nebudete souhlasit, ale tento film považuji za příšerný...Nechápu, co ve společnosti Disney viděli na medvědech, kteří hráli v kapele a pak se rozpadli a jeden malý klučina je dal zase dohromady. Film je hraný a medvědi napůl počítačem vytvoření mezi lidma působí obzvlášť divně. Myslím, že ani děti nemůžou zabrat na až přespříliš nadnesený děj, který je víc idealizovaný než pohádka. Dovedu si představit animovanou verzi tohohle snímku...ale asi radši ne! ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Není to ani tak strašné, jako spíše zbytečné. Podobných filmů jsme mohli vidět spoustu, a mnohem povedenějších. Country Bears se snaží zapůsobit spíše na mladého diváka, což se mu ovšem nejspíš zrovna moc nedaří. Samotní medvědi v hlavních rolích působí velmi nepatřičně: "Ahoj, jsme medvědi a rádi bychom si zahráli ve vašem filmu.", vlastně po celou dobu sledování jsem nechápal, proč tam vlastně jsou, kromě oné dětské lákavosti. Samotný příběh je okleštěná varianta různých biografických snímků, ze které byly vyjmuty všechny ty špatné věci jako jsou třeba drogy, sex a násilí a přibyl jeden chlapec, kterému se podaří všem dokázat, jak jsou rozpory zbytečné a že rodina by měla držet při sobě. Celkově snímek dopadl o fous lépe než se mohlo na první pohled zdá, ale k dokonalosti má ještě hodně daleko. | 30% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

To bylo... to bylo.. velmi.. ehm.. surrealistické... (ale občas jsem se i zasmál, byť možná ne vždy na místech, kde to bylo v plánu) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Dá se to brát jako bizarní hudební film, ve kterém se sešli Elton John, Queen Latifah, Wyclef Jean, Willie Nelson, Xzibit a další. Horší možností je, dívat se na to jako na rodinnou komedii. Ta kromě střelené zápletky nabízí jen dalšího směšného padoucha Christophera Walkena, dvojici neschopných policistů, snesitelnou porci morálních ponaučení a hudební čísla, u kterých se budou nejspíš děti nudit. Tedy pokud místo na Večerníček nekoukají na MTV a neumějí dobře anglicky. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Hudební komedie o medvíděti, které hledá své kořeny a cestou pomůže usmířit členy rozhádané medvědí country kapely. ()

dessa odpad!

všechny recenze uživatele

Máte zácpu? Nebo problémy se žaludkem? Tohle podpoří dávicí a defekační reflex lépe než kterékoli kapky doktora Müllera... Absolutní ztráta času, příšerný příběh (respektive žádný), zoufalá režie, střih, kostýmy a navíc - tahle rádoby hudba nemá s country nic společného... ()

Reklama

Reklama