Reklama

Reklama

Mám rád filmy

  • Kanada I Like Movies (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jasný a zřetelný název snímku je základní premisou života dospívajícího Lawrence, který je přímo posedlý světem filmu. Jeho dlouholetý a jediný kamarád Matt s ním sdílí jeho vášeň pro amatérskou filmařinu i další nezvyklé koníčky, jako je pravidelné sledování televizní show Saturday Night Live. Lawrencova matka se snaží vyrovnat se smrtí manžela a s nelehkým dospíváním svého jediného syna, jehož snem je dostat se na newyorskou filmovou školu NYU. Lawrencova sobeckost, prchlivost a téměř patologická touha způsobují v jeho vztazích zásadní trhliny. Lidi kolem sebe vnímá jen jako pěšáky na své cestě stát se světovým filmařem. (Zlín Film Festival)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Je to fajn indie movie, na němž je nejsympatičtější to, jak je vlastně obyčejný. Coming of age - dospívání, občas nějaké trauma. Pár sympatických postaviček. Ale i přes depky a traumata si to najde cestu k optimističtějším závěrům. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tieto divné teen filmy čo sa hrajú, že sú z minulosti. Zatiaľ ani jeden mi nesadol. Chápal som čávovca, ale ako keby naschvál ho posunuli ešte viac, ako bolo treba. 2 z 5 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Miluje filmy. Až tak, že povie, že radšej si pozrie Kmotra, než by masturboval. Pritom podľa zovňajška je na masturbáciu jednoznačne odkázaný. Film, ktorý je komédiou len málo, skôr drámou o dospievaní a neprekonateľnej záľube, sympatie k hlavnému hrdinovi, ktorý pôsobí dosť Downovo-nebinárne, sú len malé. A hoci režisérka úmyselne neobsadila do popredia ženskú postavu, napriek tomu si klasické ženské frázy neodpustila a dostalo sa aj k narážkam na hysterické hnutie #MeToo. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Většina sady videopůjčovny byla získána z opuštěného Blockbusteru, který byl přibližně deset let prázdný v Owen Sound v Ontariu. Azbest v obchodě přinutil filmový štáb najít pro natáčení jinou budovu. V ontarijském městě Ajax našli prázdný obchod se smíšeným zbožím a vybudovali z něj prodejnu „Sequels Video“. (Johnny.ARN)
  • Na konci filmu se hlavní hrdina přestěhuje do Ottawy na Carletonskou univerzitu. Záběr na budovu kampusu je ve skutečnosti budova Ottawské univerzity v centru Ottawy, nikoli budova Carletonské univerzity. (Johnny.ARN)
  • Debutující režisérka Chandler Levack ve scénáři vycházela z vlastních zážitků prodavačky ve video obchodě. (Zlín Film Festival)

Reklama

Reklama