Reklama

Reklama

Marie, nech mě chvíli spát aneb jak hledali poklad

  • Česko Napoleonův poklad (neoficiální název) (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Obyvatelé jedné horské vesničky nutně potřebují peníze na její zvelebení. Když jim je vláda nepošle, rozhodnou se vykopat "Napoleonův poklad"... A jeden mladík se rozhodne toho využít, aby dostal starostovu dceru za ženu... Scénář a režie Alois Brummer. Hrají Franz Muxeneder, Judith Fritsch, Klaus Münster, Rosl Mayr a další. (5150)

(více)

Recenze (3)

5150 odpad!

všechny recenze uživatele

Řadová - západoněmecká veselohra 70. let, na které čas zapracoval. V dnešní době už není jediný důvod, proč se k ní vracet... Verze, kterou jsem viděl, měla cca 73 minut... hodnocení 0,5* ()

curil 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších příběhů "bavoráků", u kterého se lze dneska ještě pobavit, pokud vám nevadí humpolácký německý humor a stokrát opakované situace. U mě ten lepší dojem zčásti způsobila kvalitní remasterovaná kopie z nejmenovaného webu. Navíc mě vždy potěší Franz Muxeneder (tentokrát dokonce v hlavní roli) a Josef Moosholzer. ()

KingSize 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure :) Nevím zda je to jen nostalgie, ale pro tyto stařičké, alpské, erotické rádobykomedie mám slabost.Obzvláště pak pro tento snímek, neboť byl prvním svého druhu, který jsem jakožto dospívající shlédl u spolužáka na VHSce s amatérským pseudodabingem, v r. 1986.Přiznám se, že vnadná a nevyholená Rita Waldenberg v roli Grétičky mě pronásledovala v mých pubertálních představách hodně dlouho :) ()

Reklama

Reklama