Reklama

Reklama

Cola, láska, čokoláda

  • Česko Tři rozpustilý vosy na Filipínách (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Gabi chodí s Karlem, ale nesnáší jeho šílené jízdy na motorce a navíc s ním není vůbec šťastná. Její přítelkyně odlétá na Filipíny a přemlouvá Gabi, aby jela s ní. Karel se k ní stejně nechová hezky, takže Gabi nakonec pojede. A jak se zdá, na Karla brzy zapomene. Na letišti totiž potkává Andrese, který se jí moc líbí. Andres má ale před svatbou, a tak se Gabi pokusí změnit jeho plány a získat ho pro sebe. Gabi vymýšlí spoustu situací, jen aby dohnala Karlovu snoubenku k žárlivosti. Postupně se jí to začne dařit, Karel bude mít své snoubenky plné zuby a začne se sbližovat s Gabi. A komplikacím není zdaleka ještě konec. Zábavná letní komedie může tedy začít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Prezentovat dobře formované, nahé ženské tělo v takovém kontextu, aby to muže spíše odpuzovalo než přitahovalo, to je opravdu umění. Bravo, Herr Rothemund. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Cca v piatej minúte ma chlapci šokovali scénou, keď "drsný junák" moto(t)r(t)kár rozbil svojej frajerke flašu o hlavu a do konca som film už len dopozeral v nemom úžase, že čo ešte za mozgový výplach sa na mňa vyvalí. A že ho teda ešte bolo! ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Predpokladal som, že to bude sólidná nemecká komédia na spôsob Slnečné reggae na Ibize, ale mýlil som sa. Od západonemeckých komédií z obdobia 1975 až 1990 čakám poctatne viacej. Bol som presväčený, že okerem humoru tam budú aj pekné kočky predvádzať svoje prednosti, ale humor nebol, alebo len trápny. Holé cecky ukázali herečky až v polovičke filmu čo nebolo vôbec neobvyklé v tej dobe za oponou, ale celkovo aj tak toho moc neukázali. 1* skôr z lútosti ako za odmenu. Ináč na Nemky pekné babi, ale to je asi všetko čo môžem pozitívne prehlásiť. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Viděno před mnoha lety a v té době mě to pobavilo, rozesmálo. Ale i tak jsem poznal, že se jedná o celku podprůměrný film s pitomoučkým humorem, jenž časem zapadne do propadlišti filmových dějin. ()

dopita odpad!

všechny recenze uživatele

Hovadina. V porovnání s jinými košilatými komediemi sedmdesátých let ze Západního Německa, je tohle šunt. Filmy jako Tři švédky v Tyrolích nebo Příběhy kožených kalhot jsou sice blbiny, ale aspoň obsahují humor a holý ženský zadky (a předky). U tohohle jsem se nezasmál ani jednou. K vidění jsou jen prťavý prsa a to ještě jen zcela výjimečně. Výjimkou je jen Dolly Dollarová (mimochodem nadabovaná Gabrielou Osvaldovou) která ale zase nemá prsa, nýbrž kozy (a to takový, že by na ně by měla mít zbrojní pas) – ale taky je moc neukáže. Marně hledám důvod, proč se na tenhle film koukat. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Západoněmecká romantická komedie s prvky grotesky, která obsahuje spíš hrozně naivní a hloupý humor ( chlapík civí na dvě holky v bikinách a couvá až zakopne a spadne do moře i s kufry - bžunda ) Proč si tenhle film trochu zapamatuju? 1) Filipíny ( tohle když někdo viděl v ČSSR za normalizace, tak se těšil na sametovou revoluci dvakrát tolik ) 2) ta opice šimpanz 3) hezký polonahý Němky ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

wau, wau, wau. Strašně krásná komedie z ostrova, s krásnýma holkama, co nemají studené čumáky a dá se s nimi provádět různé hezké věci. Zvonění na zvony, stříkání hasičů, vychcaný farář, který strojí svatbu a opice tomu nasazuje čepec. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Letná komédia o dvoch kamaratkach, ktoré sa vyberú na dovolenku na Filipíny a jedna z nich sa zaľúbi do nastávajúceho ženícha a rozhodne sa mu prekaziť svadbu, Herečka Olívia Pascal známa z komédia Slnečné raggae na Ibize opäť zabodovala v tejto komédii A úvodná skladba filmu od Luv Trojan horse úplne retro filmu dopĺňa 3* ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Tak ako čakal som viacej. Keďže režiséra poznám a mam jeho filmy rád,tak ale toto bolo moc nudné. Málo srandy,vela nudy a stupidity. Učebnicový príklad zlej komedie. ()

ekap 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý film s jednoduchým humorom, ktorý ma nechytil za srdce. Strhávam jednu hviezdičku za koniec.... ()

Oxik49 

všechny recenze uživatele

Sázka na prostředí a příběh, které většinou fungují (+); sázka na šimpanze, co vždy pobaví (+); prvky grotesky (+); vynikající vtip recepčního-vdovce (+); žádné nechuťárny (+); délka, která neunaví (+); sázka na klišé, která ne vždy fungují (-), nevyužitý potenciál prvotřídních bandasek Dolly Dollar (-); vtip často chybí (-). To máme obstojné 3 hvězdičky. ()

vojta033 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních filmů, co jsem viděl na VHS. Pamatoval jsem si jen matně pár útržků. A stále nemůžu říct nic zlého. Není to ani tak vtipné, jako spíš úsměvné a nejde o nic úžasného, ale pěkné ujeté baby a hlavně nádherné prostředí mě baví i po letech. Asi bych dal 3*, ale z radosti, že jsem to po letech našel a viděl jednu přidám. ()

toko 

všechny recenze uživatele

Po velmi dlouhé době jsem viděl a z původního ODPADU, dávám tři hvězdy. Dabing a hlavně G. Osvaldová nemá chybu!!! Takže fajn retro, které mě rozesmálo. ()

Reklama

Reklama