Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hoteliér Otto je sukničkář k pohledání. V malebné vesničce v Alpách se věnuje kromě práce hlavně uspokojování turistek. Jeho žena Olga zatím nic netuší, a tak je Otto spokojený. Nic by této "idyle" nescházelo, kdyby Otto nedostal dopis od makléře Mullera, který se mu chystá hotel zabavit. Otto a jeho kamarád Alois za ním odlétají do Stockholmu celou věc urovnat. Po příjezdu však potkávají tři okouzlující Švédky. Po bouřlivé noci však pro Ottu nastává kruté probuzení. Jeho žena Olga ho přiletěla zkontrolovat. Otto a Alois se tak vrhají z jedné katastrofy do druhé... (Europe Prod.)

(více)

Recenze (35)

choze 

všechny recenze uživatele

Je to něco mezi SLUNCE, SENO... a KAMEŇÁKY. K prvnímu odkazují vesnické figurky jako flanďák (taky používající hlášku Sodoma, Gomora), svérázná babka a la Kelišová či obecní homosexuál, k druhému pak zfilmované anekdoty navěšené na jednoduchou zápletku. Některé scénky, hlavně ze začátku, jsou opravdu rozkošně nablblé a taky nechybí spousta nahotin, pořádná přesdržková a dokonce i automobilová honička, ale většinu času se to dost vleče. Film u nás vydalo Multi Home Video s malovaným VHS coverem a filmu předcházejí upoutávky na dva podobně vypečené tituly COLA, LÁSKA, ČOKOLÁDA a HNÍZDEČKO LÁSKY V BAVORSKÝCH ALPÁCH. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Pitomoučká lechtivá sranda z doby rozkvětu fetišizace porna. Nebýt fekálního humoru, pobavila bych se lépe. Ale veškerá ta směs hrubozrnných schémat a klišé gagů může sem tam i pozvednout koutek. Být mi deset, bylo by to nezapomenutelné, ale ta doba už je dávno pryč ;) ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

KULT? cožeee? asi jsem Troškovi TROŠKU křivdil, když jsem dal Kameňákům "odpad"... tohle bylo dost tragický! asi jsem byl málo opilej nebo nadrženej, sorry... odpad! ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Najväčší prúser je že kým tri švédky vôbec do Oberbayernu dorazia, tak divák musí prekonať hodinu nudnej vaty z rokov sedemdesiatych a keď už konečne prídu, tak so sebou prinesú taký erotický závan, ako keď niekto vyleje parfém v kafilérii. Ak je toto kult, tak mi je ľúto našich otcov a ich videoprehrávačov, že im museli špiniť súčiastky týmto západonemeckým fekálom. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jasná inspirace. Myslím tedy Trošku. K chozemu bych jenom poznamenal, že bavorský flanďák nemusel nutně používat hlášku Sodoma, Gomora (a jiné), film byl nadabován v 90´, takže tvůrce českých dialogů se naopak zase inspiroval v Hošticích. Všimněte si, že je to v podstatě bavorskej Kameňák, vtip střídá vtip (většina je sice slaboduchých, ale na to se tu nehraje). ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Prvni eroticka komedie co jsem videl. Masel sem ji v otcove skrini nekdy v 7 letech a od te doby jsem si to zamiloval.... Sranda, lidove zeny, erotika... perfektni kombinace.. Suprove hlasky... ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Bylo to přiblblé, bylo to veselé a bylo to erotické...A tenkrát v začátcích videa u nás nesmírně oblíbené. Z nostalgie * přidávám. ()

J0hny5 

všechny recenze uživatele

To jsem si pouštěl kvůli nahým scénám, když jsem byl ještě pískle. Jinak na filmu neni nic jiného zajímavého, kromě té nahoty. V dnešní době bych se na to nepodíval ani z toho důvodu, konec bobrů. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Připojuji se k ostatním níže. První erotická komedie, kterou jsem ještě jako náctiletý viděl. Tehdy mi přišla hodně odvážná, nyní vidím, že je to opravdu lehce erotická komedie. Ovšem zábavná a díky nostalgii ji dávám 4*. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

To je fakt tak pitomý, že by to mohli pouštět na Velikonoce v kostele a Svatá trojice by se neurazila ani farníci by hřích neměli. Působí to až antikoncepčně, protože přes ty blbosti, který mají vyznívat vtipně, vůbec nevnímate erotiku. Dávám dvě z nostalgie, protože za komoušů jsem kvůli tomu absolvoval cestu v MHD přes celé město a to úplně ožralej a ještě jsem málem poblil ženu souseda. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Lehka letni komedie,typicka sedmdesata leta v Nemecku.Urodilo se jich tam tehdy pozehnane.Tahle patri mezi ty lepsi-je vtipna,eroticka se specificky dobrymi hlaskami a v jedna z prvnich co kolovala na videokazetach v Cechach do zblbnuti.Z tohoto duvodu je to kult-ne z toho filmoveho.Takze slusnych 60%. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Letní erotická komedie ze zlatých sedmdesátých let.., kterou naši rodiče měly v devadesátých letech na videu a já ji tajně pouštěl sobě i svým pubertálním kamarádům a kde sem se poprvé dověděl jakže to vlastně vypadá nahá žena... jojo zlatý časy... ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Hodně nenáročná lechtivá komedie. Čekal sem průser, ale dívat se na to dalo a párkrát jsem se i zasmál. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Cinefil se nesmí bát žádné námahy, říkal jsem si před promítáním Tří Švédek v Tyrolích, a té hodiny a půl nelituji, i když by se pár důvodů našlo. Největším z nich je fakt, že film je v mnoha ohledech bezbřehou sračkou - vulgární po obsahové stránce, primitivní a neumětelský formálně. Cenným ziskem je ale nabyté vědění, odkud bral (promiňte mi mistře ten minulý čas) miláček filmového publika Zdeněk Troška v podstatě všechny své nosné nápady, včetně některých doslovných citací. Tři švédky obsahují základní atributy Troškovy tvorby od Slunce, sena a... [pohoršený, ale mlsný flanďák, lokální buzna] až po Kameňáky [doslovné filmování anekdot]: Co hledáš v tý žumpě? / Spadla mi tam zástěra. / Tu si už nemůžeš vzít na sebe. / To ne, ale v kapse jsem měla chleba s máslem. Hoštice byly přestěhovány z Tyrolí a německost české kultury je potvrzena i na nejnižší kulturní příčce. Sigi Rothemund ale na rozdíl od Trošky staví především na nepřetržité prezentaci té nejlepší ženské nahoty. Zatímco pro Trošku není omluvy, Sigimu tak rozumný divák uměleckou nicotnost Švédkám za těchto okolností rád promine. Přece se nenechám předjet od flanďáka a ještě ke všemu zleva! Zdali je Sigi Rothemund držitelem státního vyznamenání? ()

Reklama

Reklama