Reklama

Reklama

Rozhovory se zabijákem: Jeffrey Dahmer

(seriál)
  • USA Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes
Trailer
USA, 2022, 3 h 1 min (Minutáž: 58–62 min)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Dokumentární minisérie o sériovém vrahovi Jeffreym Dahmerovi a sedmnácti vraždách, kterých se dopustil. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Jako i ostatní Conversations with a Killer z Netflixu, i tento se k dosavadním řadí jako velmi povedený. Především jsme obohaceni o výpověď samotného Dahmera, podobně jako u Bundyho, což dává dílu ten správný ráz a znepokojenost i tím, jak bez ostychu a v klidu vypráví proces vražd a životní příběh celkově. V porovnání s Jeffrey Dahmer: V mysli monstra, v podání od Investigation Discovery, se tu však najde pár odchylek a rozdílů. Zde není popsán úplný proces zatčení ( jak se Dahmer vzpíral policii ) a hlavně, což je chyba jak v seriálu tak zde, naprosté opomenutí konfrontace Nicole Childressové se samotným Dahmerem, když z bytu unikl Konerak Sinthasomphone. Tady určitě doporučuji mrknout na celovečerní dokument. Sice tu není zpověď Dahmerova otce, jako V mysli monstra, ale zase uslyšíme více od kamaráda z dětství, sousedů, právníků, psychologů apod. Oceňuji i více reálných záběrů z místa činu. Asi nedokážu říct, jestli je lepší kouknout dříve na tohle nebo seriál. V mém případě to roli nehrálo, jelikož jsem případ Dahmera znal už z dřívějška. Každopádně hodnotím ještě o trochu kladněji, než letošního Gacyho. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to i po hraném seriálu zajímavý v tom, že jsou o dávno usvědčeným sériovým vrahovi někteří jeho známí schopní říct “měl jsem ho rád, protože jsem cítil, že měl dobré srdce” (s1e2, 44’29’’)- aniž by předtím aspoň kousek hezky po dahmerovsku ochutnali. Jinak je to ale po tom seroši v podstatě ztráta času, bylo v něm úplně všechno. ()

Reklama

Motinski 

všechny recenze uživatele

Výborny doplnok k seriálu. A to je aj jeho najväčšia nevýhoda. Pocitovo nevie tak udrieť a pôsobí skratkovito, no ajtak ide o nadštandardne spravený dokument čo sa vezie kvalitatívne na rovnakej vlne ako u Bundyho alebo Gacyho. Pár veci je tu dokonca aj takých čo v seriáli neboli a pre mňa osobne technicky nie je čo vytknúť. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Netflix ty krimi dokumenty umí. Tak jednoduché to je. Celkem mě překvapilo, že se seriál s Evanem Petersem držel v takové míře samotného reálna. Čekal jsem, že se tam ta dramatizace bude vyskytovat ve větším měřítku. Ale ne. Celý ten příběh točící se okolo tohoto šíleného a zvráceného sociopata má cenu vidět. Notabene když v této 3dílné minisérie promlouvají ty osoby, které se v celém případě aktivně angažovali. Prostě kvalitka. Za mě dávám 8/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silný príbeh o bezcitnom vrahovi, ktorý sa ukájal na mŕtvolách, miloval rezanie ľudských ostatkov a necítil nikdy nič, ostalo však po ňom veľmi veľa obetí. Jediná škoda je, že sa Netflix nevenoval aj jeho osudu po odsúdení detailnejšie. Jeho obrátenie a smrť v base tiež stoja za pozornosť. Aký šokujúci život viedol, taký pomerne šokujúci záver ho aj čakal. https://dokumenty.tv/rozhovory-se-zabijakem-jeffrey-dahmer-komplet-1-3-dokument/ ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Pár týdnů poté, co Netlfix zveřejnil seriál o Jeffreym Dahmerovi, se jeho brýle prodaly za 150 tisíc amerických dolarů. (Takeshi666)
  • Byly použity dosud nezveřejněné nahrávky s Jeffrey Dahmerem a jeho právničkou Wendy Patrickus. Celkem se jedná o 30 hodin nahrávek. (Takeshi666)

Reklama

Reklama