Reklama

Reklama

Stockinger

(seriál)
Rakousko / Německo, (1996–1997), 11 h 58 min (Minutáž: 46–88 min)

Hrají:

Karl Markovics, Sandra Cervik, Hans-Peter Heinzl, Anja Schiller, Herbert Fux, Georges Kern, Wolf Bachofner, Franz Buchrieser, Vitus Zeplichal, Dirk Martens (více)
(další profese)

Epizody(14)

Seznam epizod: 01. Pilot
02. Záhada zmizelého těla
03. Mrtvý v narcisovém poli
04. Vražedná sezóna v hotelu u jezera
05. Konečná stanice Halstatd
06. Tajemství Kremelských vodopádů
07. Krajina hrůzy
08. Neviňátka
09. Síla mrtvých
10. Smrt v lázních
11. Živé terče
12. Tichá voda
13. Vražedné šípy
14. Stopy vedou ke smrti
15. Smrt v Saalbachu (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

Agarwaen 

všechny recenze uživatele

I když koukám, že jsem s tímhle názorem asi dost osamocen, mě se to nezdálo zdaleka tak příšerné, jak tu většina lidí píše. Teda ne že by to byl můj oblíbený seriál, ale na těch pár dílů co sem viděl sem se koukal s chutí, bylo to vtipné a zábavné, i když samozřejmě ne příliš originální. A takový Woody Allen je ještě ošklivější a nikomu to nevadí:) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Někdy mám pocit, že Rakouské seriály se chovaj jako telenovely - nemají k nim daleko, ale to přelívání herců sem a zase tam je vážně odporné... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Smejte sa mi, ale extra-suchár Stockinger (ktorého Rex vždy napálil, blbca) bol mojou obľúbenou postavou z Komisára Rexa. Kým jeho kolega, hlavná hviezda seriálu Tobias Moretti, časom uznal za vhodné nechať sa na obrazovke zabiť, Karl Markovics sa na posun v kariére pekne krásne vybodol a s nadšením a veľkou chuťou prijal ponuku na vlastný spin-off. Dnes sa môže javiť byť značne obskúrne, že postava ako on dostala vlastný seriál, tak ale vtedy bol Komisár Rex obrovský hit, takže to zas až tak veľké prekvapenie nebolo. Chudák Karl však bez prítomnosti atraktívneho vlčiaka nemal šancu utiahnuť vlastný seriál a po prvej 14-dielnej sérii mu ho hanebne a značne ponižujúco zrušili. Paradoxne, menej hviezdny Karl nakoniec uspel podľa mňa viac, ako hviezdnejší Tobias a v jeho filmografii figuruje viacero veľkých a známych filmov (silná dráma Diablova dielňa, Prenasledovaný s Liamom Neesonom, wesandersonovka Grandhotel Budapešť). ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Stockinger vypadá, jak kdyby spadnul po držce tak z 10-ti metrový vejšky na beton, což je asi nejzajímavější věc na celym seriálu. Jinak je to ještě mnohem větší píčovina než Komisař Rex a to už je co říct. Jedna hvězdička za odvahu Karla Markovicse ukazovat se v televizi s takovou držkou. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Spin-off Komisaře Rexe. Krátká série s minimálním počtem dílů, která nezačala nudit a "pouze" ideálně odpověděla na rostoucí poptávku po tom jediném, co bylo na původním seriálu skutečně vtipné. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Slabe slabe Markovics sice neni takova drzka jak kde kdo s oblibou pise naopak je to celkem sympatak ale tenhle serial je bezducha slatanina skoda jisty potencial to melo ale jenom jeden z party komisare Rexe to neutahne a navic bez pejska tak to neklapne jedna hvezdicka za to ze je to zase jako minimalne o jednu ligu vys nez cokoliv z komisare Rexe pocinaje 7 serii navratem atd ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

40% - Nebuďme ke "Stockimu" tak přísní, jeho příběhy byly sice tuctové, ale zato koukatelné a často i zábavné. Sám hlavní představitel, už v Rexovi pohodovej, ani tady nezklamal... ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Štoky byl holt tak skvělý, až si zasloužil vlastní seriál. Jenže Štoky nemá čokla, takže to dopadlo tak, jak to dopadlo. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Smutné pokračování komisaře Rexe bez Rexíčka :( Stockinger byl moje oblíbená postava, tenhle seriál se ale nějak pokazil. Holt ve Vídni mají ty vraždy větší říz. ()

willow666 odpad!

všechny recenze uživatele

Komisař Rex byla hrůza, ale aspoň tam vystupoval ten pes. Člověk, který je hlavním hrdinou tohoto serálu, má daleko k jakémukoli zvířeti... ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Ze nemecka kinematografia vela kvality nevytvorila, som vedel uz dlho. Ale ze aj serialy z Rakuska stoja za hovno, tak to je pre mna novinka ..... 0 % ()

JKL odpad!

všechny recenze uživatele

Za tenhle seriál by Rakušáci zasloužili osázet jižní hranici naší republiky jadernými reaktory sovětského typu. ()

Narcis odpad!

všechny recenze uživatele

Já možná nejsem hezoun, ale s touhle držkou něco natáčet do televize ? ale proč ne, že ? za ty prachy ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Navázat na Komisaře Rexe? To snad ani nejde, ale zde se to jakž takž povedlo Stocki je svůj a ,,na venkově,, mu to vcelku jde.. 2z5 ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Karla Markovicse bych hádal spíše na nacistického dozorce či gestapáckého vyšetřovatele, nebýt však jeho téměř polského jména. Rozhodně jedno není - sympatický. Brr. ()

Reklama

Reklama