Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se stane, když se buran z Arkansasu dozví, že má nemanželského bratra a ten je ke všemu ještě černým poldou z Chicaga? A když k tomu zjistí, že on sám měl černou matku? Odpověď dává tato skvělá komedie o dvou bratrech, kteří vůbec nejsou až tak naprosto rozdílní... (Warner Home Video CZ)

Recenze (4)

kokofek 

všechny recenze uživatele

Námět zpracovaný již mnohokrát a možná i lépe,ale nemohu jinak.Herecké výkony Roberta Duvalla a Jamese Earla Jonese mi nedovolují dát méně. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrné drama o křivdách minulosti, rasové nesnášenlivosti a sbližování jedné rodiny. Nic nepřekvapí, vše se odehrává podle tisíckrát omletého scénáře. Hvězdičku nad průměr vybojovala ústřední dvojice bratrů - Robert Duvall i James Earl Jones jsou zkrátka výborní herci (ikdyž na programu MGM jim charisma dost kazil český dabing; hlas Jonese neměl zdaleka tu správnou hloubku a koho napadlo nechat Duvalla namluvit P. Soukupem, ten by zasloužil nakopnout do rozkroku... s rozběhem a ve špičaté botě). Sečteno a podtrženo: podívat se na tenhle film dalo, ale nadšení zrovna nevyvolal - nebýt výkonu zmíněných herců, šlo by o podprůměr. 55% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama