Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andreina péče o její mediální obraz nese ovoce. Žádosti o foto, autogramy, Andrea si pozornost užívá. V jejím životě se ale náhle objeví fanoušek nechtěný. Mirek je bez partnerky zoufalý a kontaktuje dceru Johanu, která mu ale dává jasně najevo, že jeho prázdnotu vyplňovat nehodlá. Mirek chce dceři zaimponovat a vymyslí rebelský plán. Cyril radí Andree, aby o radu se stalkingem požádala Radku. Její nápad s bojovým uměním se však pro Andreu ukáže jako nevhodná cesta. Když se následující ráno ve studiu plstí mokrou jehlou, Andrea nečekaně nedorazí do práce, dramaturgyně Ticháčková nekontroluje hudební playlist, protože vyspává kocovinu v Horních Dunajovicích, a z hudební vložky přejde smích i hosta Patrika Hartla. (Česká televize)

(více)

Recenze (28)

EllienPM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Michal Tříska na začátku v tramvaji a na ostrůvku potěšil - přesně můj typ :). Hudební dramaturgyně Vlasta nechává recepční kupovat lístky do Dolních Dunajovic - pravé exemplární veřejnoprávní prcání. Pardon, šetření. V popisu epizody jsou Dunajovice Horní, dramaturgyně jela prcat do Dolních. Čísla budou! :) ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda se mi zatím líbila nejvíc. Potěšilo mě, že více prostoru dostala Tereza Volánková, její postava mě fakt baví.  Plakáty vyvěšené u paní hudební dramaturgyně mě taky pobavily. Koncert Ládi Křížka - paráda! Ještě kdyby tam byl aspoň kousek rozhovoru s Hartlem. Ale ten jeho smích možná stačil. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to zase tady….po úvodní, další epizoda, která jede bomby jako Brněnský orloj. Zápletka dejme tomu, ale těch jednotlivých topových gagů. Od píchání a píchání přes typicky dávící smích Patrik Hartl Patrika Hartla, pomalejšího sporťáka až k postavě Ládi Křížka hrané Láďou Křížkem. Jak by řekla nová internetová hvězda Jarda Kotlár, tohle bylo ve styllu. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

J.Kolařík(režisér Mirek), Z.Zlatohlávková(Onufráková)-Radka, O.Kokorský(Cyril), S.Lewandowska(Andrejka), T.Volánková(Alžběta) a Vladimír Hauser(Mára), a hlavně K.Valůšková (hudební dramaturgyně Vlasta Ticháčková) zase perlí. Už se těším na bezďáka Luboše(R.Slovák). V dílu si "zahrálo" taxi Stanislava Kubína(taxikáře hrál Josef Hron). V závěru se mihnul spisovatel+scénárista+režisér Patrik Hartl (Prvok,Šampón,Tečka a Karel, taky Taková normální rodinka). Jednoznačně 4,5 - 5 * a 75 % . ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, postupem času to jde nahoru. "Plstění - Prstění" sice až moc na první dobrou, ale dokázalo pobavit i tak. Láďu Křížka jsem si popravdě musel vyhledat kdo to je, na těch výstupech hvězd měli fakt vážně více zapracovat, aspoň Hartl a jeho smích nikdy nemůžou zklamat. Linka okolo změny písní se povedla, zatím určitě jedna z nejlepších v seriálu, je fakt, že za změna k tomu asi jaksi nepasuje :) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama