Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cyril se od své matky dovídá o smrti svého nejoblíbenějšího otčíma Broni. Mirek dostává na srozuměnou, že Radka na jeho pletky s Andreou ještě nezapomněla. Ředitel Plíhal zjišťuje, že mladý dramaturg Šmarda pozval do studia rodáka z Ostravy. Tomu pak Mirek nařizuje, aby Ostraváka okamžitě zrušil a pozval brněnského aktivistu Břetislava Rychlíka. Bezdomovec Luboš se slituje a doprovází rozjitřeného Cyrila na pohřeb Broni. Ředitel Plíhal narychlo vyjíždí s Mirkem a Šmardou na mírovou misi za rozlícenými ostravskými šéfy. Radka se ráno srazí v koupelně s manželem, což nese následky. Proto není schopna zasáhnout, když Rychlík přes zákaz vytahuje v přímém přenosu své petice. Situaci zachrání až Cyril, který se nekontrolovatelně rozbrečí. (Česká televize)

(více)

Recenze (27)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak konečně jede Brno na plné obrátky a já mohu říct, že jsem se smál od začátku do konce a u všech dějových linek. Konkurenční linka s Ostravou je vytažena do správného asburdna "Natočíte seriál se Strachem - To nestačí - Hraje tam Jiřinka". Opět jsem neznal ani jednoho z hvězdných hostů, ale narozdíl od jiných tady ta linka s nima byla aspoň velmi vtipná, a zvlášt Rychlík v závěru v kombinaci s linkou se zubama to vytáhli na dosavadní strop seriálu. Dneska snad poprvé taky byli jednotlivé linky propojeny skrze závěrečnou pasáž, což se také ukázalo jako dobrý krok (On se o mě třel, aby mě uzdravil, nahý...). Prostor dostali také další postavy (dramaturg), které jsme zatím tolik neviděli, a ačkoliv to stále táhne hlavní trio, tak i tyhle postavy dokážou být viditelně fajn, když se správně zakomponujou. ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řvu smíchy. Tohle je brilantní. Broňa se třel. Básničkář odhalen a gůgluje. Jiřina si zahraje. Výstupy z aut na parkovišti a všechno, vč. detailů (šály, vajíčka, růžová sponka, časosběrné retro), je dokonalé. V kufru jsou sněhový řetězy. Třinec je naše město, kancelářská vopičko. Yes, Sir. :) Nikdy nenechávej nádobí ve dřezu. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byla naprostá bomba.  Suverénně nejlepší díl. Hláška za hláškou. Došlo i na Ivana Blatného a nefašizoidní děcka :-) (Je samozřejmě fakt, že spousta vtipů vyžaduje kontext, kterej asi každej divák nemá: vědět, co se stalo Rychlíkovi na hlaváku, znát Surůvku, znát Blatného, znát Strachovy názory atd.) ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl zase stojí zato. Radka (Z.Zlatohlávková) s vyraženými zuby, přetahování mezi ostravským a brněnským studiem o Jiřího Surůvku a hlavně hlášky bezďáka Luboše(R.Slovák). A nakonec to dorazil B.Rychlík. Jasně 5 * a 78 % . ///Cyrilovu matku si zahrála Naďa Kovářová, před lety herečka brněnského Hadivadla . ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Schůzka brněnské a ostravské redakce se odehrává na čerpací stanici u Krhova na Blanensku. (skudiblik)

Reklama

Reklama