Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mirek se dostává do zásadního konfliktu s dramaturgem Šmardou. Po srážce vlaků, kvůli které se nedostavil ani jeden ze dvou hostů, chce Šmarda obsah pořadu aktuálně změnit. Mirek se ale direktivně rozhodne držet linku ranní pohody a povolává do služby bezdomovce Luboše. Pozvaný meteorolog i kněz se nakonec v pořadu objeví, jen Andrea musí prodlouženými zprávami o počasí zajistit hladký průběh jejich výměny před kamerou. Šmarda je přes protesty Mirkem vyslán se vzkazem do komunitního centra v centru Brna. Když se konečně dovídá proč, je Mirkovi jasné, že mu tentokrát jeho trik nevyšel. O pořadu Dobré ráno se vzápětí po odvysílání začíná hodně mluvit, ale za stávajících okolností nelze konstatovat, že je toto případ, kdy může prospívat také negativní publicita. (Česká televize)

(více)

Recenze (34)

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli si myslím, že je nějaká postava vyloženě špatně obsazená, tak je to právě bezdomovec (meteorolog, kněz) Luboš. Bohužel tenhle díl měla být právě jeho show a s tím to také celé stojí a padá. Hádám, že výraznější osobnost by to na čtyři hvězdy vytáhla, protože zápletka nebyla vůbec špatná……úplně na tom křesle vidím například Vlastu Redla. ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není třeba se bát - po tomto Zázraku čísla budou a Ostrava se může jít zahrabat do vytěžených lagun i s těmi jejich Buty. Jan Kolařík se pro tu roli narodil. Kulturní tipy - nový film Roberta Sedláčka :). Na detailech záleží. Když Ondřej Kokorský dostal na Radiožurnálu od Lucie Výborné otázku, na které další hvězdné hosty se ve studiu budeme moci těšit, nedokázal si nahonem vzpomenout - už chápeme :). Ty Lubošovy semestry budeme muset spočítat - bude jich víc, než Cyrda vygůglil vtipů. Mimochodem - viděl někdo někdy víc sexy kluka, než je zvukař Mark Kristián Hochman? Od něj bych se nechal řádně nazvučit. Vlhnu. :) ()

Reklama

BarryLyndon

všechny recenze uživatele

V podstatě bych souhlasil s tou kritikou, co tu na to joker vysypal, but.... po 3 dílech se to buď obrovsky zvedlo nebo se z toho stalo mé guilty pleasure, ale řežu se u toho každý díl. : )  Není to tak geniální jako Most nebo Trpaslík, což obojí uctívám, ale nějakým divným meta způsobem neméně geniální, nejde to tak přímo na dělohu, to je pravda... ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase jeden z dílů, který se komplet točí okolo vysílání, a hned jde kvalita raketově vzhůru. Tenhle díl snad neměl chybu. Tentokráte se obejdeme bez hvězdného hosta, které ale dokáže výborně nahradit Luboš. Musim tady ocenit bravůrní zvukařské vtípky, něco takového jsem snad ještě dokonce ani neviděl (neslyšel). Narážka na Menšíka taktéž velmi povedená. A závěr to totálně zabil (vlastně i doslova). ()

Damocles 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak kingik zjevně nemá smysl pro humor, ale tak není každému shůry dáno a v apatyce nekoupí:) Tenhle díl je rozhodně top a výkony herců, kteří se plně usadili ve svých rolích, jsou špičkové. Výbuchy smíchu a slzy v očích krásně doladily večer, protože jsem pár dílů neviděl, na ivysílání jsem zkoukl čtyřku a musím říct, je vidět, že kvalita šla nahoru a celý seriál si sedl:) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně před úvodními titulky je zrcadlově otočený záběr s návěstidlem L2 (cca čas 0:40), i ten následující s jedoucím vlakem – u nás jsou návěstidla (až na výjimky) vpravo ve směru jízdy. Dále v záběrech ČT24 o nehodě běží ve spodní části obrazovky vtipné titulky: „Do Brna se nedostanete vlakem ani za týden. Ředitel ČD odjel na konferenci o bezpečnosti vlakové dopravy. Na místo nehody míří ministr dopravy s maminkou. Využijte dálnici D1 nebo jděte pěšky.“ (JSy)
  • Strojvedoucího zde hraje Milan Krobot, který je mj. i členem Chornického železničního klubu. (JSy)

Reklama

Reklama