Reklama

Reklama

Moje jméno je Vendetta

  • Itálie Il mio nome è vendetta (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalému mafiánovi zavraždí staří nepřátelé manželku a švagra. On proto sbalí dceru a společně utečou do Milána, kde začnou plánovat pomstu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Bývalému vymahači zavraždí rodinu a to neměli dělat. Přežije pouze jeho dcera a společně plánují pomstu. Dvojice tak ve své podstatě připomene francouzský snímek „Leon“ (1994) s akční kadencí snímku „John Wick“ (2014). Zabij nebo budeš zabit. Tak by mohlo znít motto tohoto snímku. Italští tvůrci neponechali nic náhodě a násilné scény skutečně pojali s patřičnou brutalitou. Netflix, jako obvykle, nepřichází s ničím novým. Námět je založený na mafii a pomstě, odehrává se v Itálii a kupodivu se jedná o docela svižný počin, takže z tohoto hlediska fanoušky akčních snímků zaujmout může. Spousta akce, tedy honiček, přestřelek a již zmíněných brutálních útoků. Děj jako takový sice neoplývá originalitou, ale postaven je taktéž vcelku dobře. Z akčního žánru z italské produkce tedy zajímavý počin, který by se mezi akčními snímky ztratit nemusel. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický revange movie na „soft“ italský spôsob. Tuctová záležitosť, ale od klasických B-čok je tu vidieť snahu o to, aby to vypadalo na profesionálnejšiu prácu. P.S.: Alessio Praticò s daným výzorom strašne pripomína herca Kevina Pollaka. Ginevra Francesconi zase kopíruje frizúru od Natalie Portman. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

C-ckova talianska gangsterka s klasickym klise o "vykupeniachtivsom" zabijakovi. Schopnosti dcerky su tak extrapolovane, ze v porovnani s nou i Wednesday z rovnomenneho serialu, co momentalne frci, v podani Jenny Ortegy, bledne. A to je co povedat, kedze mala "umrlci" mejkap. Tie vodicske schopnosti, ta obratnost s nozom, co dokaze zranitelna teenka bol strasny cringe.  Na posteri som si povodne pomylil Gassman-a s Banderasom...big mistake. :) 30% Zabity cas. Neodporucam. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT: priemerný revenge akčniak, kde síce hlavná hrdinka je sexi jak sviňa a je to slušne krvavé ale akčné scény sú uponáhľané, záporáci tiež nie sú nič extra a celkovo to nemá tak podarený drive ako by mohlo. Ale na jedno pozretie pohoda. A som prekvapený že sa režisér odhodlal zastreliť jediného černocha čo tam je. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Průměrný Revenge flick z Itálie. Italové se málokdy vyšvihnou s dobrým filmem, nemají to v ruce tak dobře jako Španělé či Francouzi, takže se velké zázraky rozhodně čekat nedaly. My Name is Vendetta jede dle té nejklasičtější šablony revenge subžánru a nesnaží se žánr něčím obohatit. Máme tu bývalého mafiána ze Sicilské mafie, který chce začít nový život s rodinou na venkově, ale jakmile jej dcera vyfotí a dá na instagram upozorní tím své staré známé, kteří se ihned chopí šance a zavraždí mu manželku se švagrem. Vezme dceru sebou a jde vykonat řízný revenge na všech. Toť k příběhu. Potěší, že hlavní hrdina není žádné nemehlo, ale drsný borec, kterému se revenge bez problému dá věřit což je v tomhle žánru hodně důležité. Technicky je to navíc dobře obstarané, takže i slušný vizuál nemůže urazit a akce je celkem dost, jen je taková tuctová, není ani příliš moc brutální- což trochu zamrzí, protože násilí je to jediné, čím mohl tenhle snímek zazářit, ale i v téhle rovině zůstal na půl cesty. Mám tyhle žánrovky rád, takže jsem se relativně bavil, šlape to a viděl jsem už horší zástupce, ale na druhou stranu kdo má nakoukáno, tak tohle může bez problému skipnout. 5/10. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama