Je začátek letních prázdnin a všichni správní Francouzi se vydávají na jih k moři. Nejinak na tom jsou také čtyři hlavní hrdinové filmu – starý Mischka, zdravotní bratr Gégéne, dospívající Jane, která je na útěku z domova, a rockerka Joli-Coeur. Jejich cesty se – jak jinak než čirou náhodou – protnou. Strávíspolu několik dní, během nichž si uvědomí hodně věcí o sobě, svých blízkých a svých rodinách.(Febiofest)
Příběh se odehrává ve Francii, na začátku letních prázdnin. Sledujeme osudy několika postav, jejichž cesty se navzájem protínají a mají společný cíl. Těch několik dní strávených spolu, bude pro ně poučných...(5150)
Po úvodním seznámení se s příběhem, jsem se zlehka prospal, potom jsem měl chuť z kina utéct, ale nakonec jsem tomu dal šanci a dokoukal to. Ale ne, prostě to tam není. Krásně to vystihují slova jedné starší divačky. "Byl to pěkný guláš." Souhlasím a dodávám. Jasně nejslabší film na festu z těch dvaceti, co jsem viděl. // Febiofest 2007(29.3.2007)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby Celosvetovo $696,467║(17.6.2010)
5150