Reklama

Reklama

Spoonful of Sugar

Trailer

Obsahy(1)

Millicent (Morgan Saylor) si bere volno během studií, aby se mohla soustředit na svou diplomovou práci o dětech s těžkými alergiemi, což z ní dělá ideální osobu pro péči o malého Johnnyho (Danilo Crovetti) – nemocné, němé dítě, které trpí všemi alergiemi pod sluncem, od niklu po umělé látky. Jeho panovačná matka Rebecca (Kat Foster) je úspěšná spisovatelka, která se soustředí na vydání své nejnovější knihy, zatímco jeho nespokojený otec Jacob (Myko Olivier) tráví dny upocený bez trička na tesařském projektu na zahradě. (JasonCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci psychologický horor, a súčasne návod pre mladých začínajúcich filmárov, pretože niekedy stačí obsadiť do jedného filmu skupinku narušených jedincov, a klape to na výbornú. Večne nadržaný manžel, psychicky labilná manželka trpiaca sebapoškodzovaním, retardovaný nemý synátor a na opačnej strane totálne vyšinutá pestúnka večne nadopovaná halucinogénmi, ktorá sa snaží „ukradnúť” matke rodinu, a ešte ju aj sexuálne obťažuje jej úchylný ocino. Tak akože... takáto kombinácia postáv sa v jednom filme len tak nevidí. Na hlavnú hrdinku stačí len pozrieť, a je jasné, že nie je normálna. Aspoň mal malý zábavu, lebo matka s ním pitvať králička rozhodne nebude. A pri tom rozuzlení a záverečných titulkoch sa už divák radšej ničomu nečuduje, pretože keď chce jeden magor zabiť druhého magora, a napokon chytí zbraň do ruky tretí magor, už je to aj tak úplne jedno a ďalšie analýzy sú úplne zbytočné. Presvedčivé herecké výkony a fungujúca chémia medzi postavami mi dokonca celkom vynahradili absenciu väčšej brutality, ktorá by určite nebola na škodu. Ale dobrá novinka, uznávam. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak jestli už taky kroutíte očima, jako jsem kroutil já, "šmarja zase ňákej debilní kvazihorror s dětma", tak přestaňte kroutit a pusťte si ho, protože tenhle lehce deviantní a lehce absurdní divnofilm má k nějakým středoproudovým kvazihorrorům s dětma asi tak daleko, jako perverzní pornáč k romanťáku pro starý panny. Jo a taky to vůbec není horror, to aby pak třeba někdo nebyl zklamanej. Já fakt nechápu, kdo vymejšlí tyhle nálepky, že prej horror... Kurňa to to ten retard z distribuce snad neviděl? Horror?? Ani náhodou. Svérázně zvrácená černohumorná psychárna? Jo! Sakra a já tý Millie tak fandil... ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

O tom či je to horor by sa dalo polemizovať, za mňa skôr psycho kde sa nakoniec ukáže, že všetko je inak. Dá sa povedať, že záverečná pointa ako tak vylepší dojem z filmu, dostať sa k nej je však celkom utrpenie. Natočené je to fajn, nepozerá sa nato zle ale to je tak všetko. Scény ktoré by za niečo stáli (hororové, psycho) tam nie sú, po drsnej stránke tiež nič moc. Vlastne až ku koncu tam nie je nič. Postavy zahraté fajn, hlavne teda hlavné dve ženy. Koniec to celkom vysvetlil, aj keď za mňa nie úplne rozumne. 2*, a radšej nepozerať, nestojí to za ten čas. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Nebylo to vůbec špatný. Je to ale další z filmů, kterej neosloví mainstreamový diváky. A to především díky svýmu pojetí. Zklamaní budou i ti co by čekali nějaký větší krvavý orgie. Ikdyž na nějakou tu krvavější scénu taky dojde. Tohle je spíš psychologický horor. Pokud bych měl filmu vytknout něco zásadního tak je to určitě výběr herečky v roli Millicent(Morgan Taylor). Ta mi byla krajně nesympatická. Ikdyž to měl být asi záměr. Lepší 3 hvězdy. ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto ma fakt nasralo! Najmä hlavná herečka, ktorá nevie hrať. Navyše pozerám, že má 28., vyzerá na 40. a hrá tínedžerku. Proste škaredá, otravná kača, ktorej asi nik nepovedal, že nevie hrať. A trápne odkazy na najdebilnejšiu rozprávku v dejinách ľudstva - Alicu v krajine zázrakov - mŕtve zajace a dva vrkôčiky zle a nezmyselne zafarbené na ryšavo. Vlastne všetci herci hrali ako panáci. To by som rovno mohla urobiť bábkový film s gumenou Ančou s ryšavými vlasmi, blonďavou gumenou Ančou, bábikou kozmonauta, mužskou gumenou Ančou s večne rozopnutým rázporkom, černoškom Bubu a dedkom v kresle. Stavím sa, že by bol lepší. ()

Reklama

Reklama