Reklama

Reklama

George Washington

  • USA George Washington
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Film se odehrává na malém městě v Severní Karolíně. „George Wasahington“ je příběh pevně stmelené, multirasové skupiny dětí z dělnického prostředí, opředené tragickou lží. Když se dvanáctiletá dívka rozejde se svým přítelem a začne chodit se sensitivním třináctiletým, hluboce introspektivním chlapcem, který se jmenuje George, spustí se série bizardních příběhů a nevinné zastření události dožene jejich osamocenou skupinku k hledání individuálního spasení. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Banda mládeže a dětí různého věku i barvy pleti pindá a pindá a pindá... Nejspíš to mělo být hlubokomyslné, ale z mého hlediska se jednalo spíše o pseudofilozofickou křeč, vadila mi také nevěrohodnost chování postav. Někdy v půlce filmu jsem se začala věnovat důležitějším věcem - dalo by se to dodívat, ale necítila jsem žádnou motivaci, ztratila jsem zájem. 50% ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Mít v pětadvaceti letech takovýto celovečerní debut jakým je George Washington, to se nepoštěstí každému juniorovi. Jistá a rozvážná režie Davida Gordona Greena je hodná obdivu, i když si sem a tam účelově vypomáhá dost podivnými berličkami ve scénáři. Škoda jen hodně mladičkých herců, kteří Greenovi očividně nestačí co se talentové stránky jejich výkonu týče. 75 % ()

Stealler 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavo natočený snímok zaznamenavajúci skupinku štyroch detí, vyrastajúcich v najchudobnejšej časti mesta a ich vzťah k mužom pracujúcich na železnici. Každé dieťa má svoje problémy s ktorými sa musí vyrovnať (všetci sa musia vyrovnať so smrťou ich priateľa). Samotný George po nešťastnom zabití svojho priateľa, zachráni od utopenie iné dieťa a vtedy nastane jeho ‚obroda‘ a jeho jediným snom je stať sa Hrdinom, pričom už sám tvrdí že sa hrdinom stal. Film je skutočne perfektne natočený a atmosféra biedneho života ne predmestí je v tomto prípade skvelo zobrazená. Jednotlivé postavy sa vyvíjajú celý čas až do konca filmu, pričom aj dialógy medzi deťmi nie sú v žiadnom prípade nudné, alebo naivne detinské. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama