Reklama

Reklama

Dálkový řidič Beddoe (Clint Eastwood) platí za vynikajícího boxera a také již z mnoha zápasů vyšel jako vítěz. Tehdy je mu nabídnut skutečně životní zápas: má se utkat s nejbrutálnějším bijcem východního pobřeží. Beddoe by tuto nabídku přijal, avšak bezhlavě se zamiloval do country zpěvačky Lynn (Sondra Locke), která koná vše, aby Beddoa od tohoto zápasu odradila. (Magic Box)

(více)

Recenze (56)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No vicemene vse pri starym jako v prvnim dile. Vraci se naprosta vetsina postav a to vcetne bandy vymletejch motorkaru, ktery jsou tentokrat jeste o chlup vymletejsi. Clint sice zacina mit lehce povadly svaly, ale porad rube lidi na potkani a je ve forme. Clydea sice hraje jina opice, ale nemene vostra, takze Clyde opet chlasta a fuckuje a tentokrat i posira policajtsky auta. Jedina slabina je v pribehu, zatimco prvni pulka svizne odsejpa a je to misty sranda, druha pulka uz se toci jen okolo pripravovanyho zapasu a tak trochu uz to pusobi natahovane. Navic zaverecnej zapas, ac slusnej, nebot Clint dostane solidniho protivnika, proste je takovej divne vymyslenej. Ale bavilo me to, takze stejne jako v pripade prvniho dilu, na kterej tenhle primo navazuje, dam 4*. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Ešte o čosi stupídnejšie ako jednotka, ale stále zábavná redneck komédia. Clyde nadobro zatienil Clinta. "Sešrotuj to auto!" ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $70,687,344Tržby Celosvetovo $80,100,000║ V podstate to čo prvý diel, opäť pobavili päste, boduje aj gang motorkárov, dalo sa. /55%/ ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Historie Phila Beddoeho pokračuje, nechybí nám ani jeho milovaná Lynn. Tentokrát se řeší, zda u Phila zvítězí jeho stará láska k zápasu, či nová láska k Lynn. Stále slušná porce zábavy. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Clinta Eastwooda mam rád, ale komedie prostě nejsou jeho žánr. Ani předchozí díl Nikdy neprohrát se mi nelíbil a tohle pokračování bylo ještě horší. Co chtít taky od filmu, kde nejlepší hereckej výkon předvede cvičená opice? ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vtipnější a svižnější je tohle pokračování oproti Nikdy neprohrát, dokonce mi přišlo, že i Clint Eastwood j v daleko lepší kondici a dokonce vypadal i mladší, ale problémem filmu je trošku slabší scénář a hlavně naprosto stupidně vyřešenej závěrečnej souboj, kterej jinak celkem dobrej film totálně zazdil. Nicméně Clyde je děsně krutej ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Pravý blinkr, Clyde! Trucker Philo Beddoe, jeho brácha Orville a pivař Clyde, se po úspěchu prvního dílu opět vrací na scénu. Prakticky totožná komedie, jako o dva roky starší film Nikdy neprohrát, co se zábavy a ujetosti týče. Jen s tím rozdílem, že se tady některá schémata opakují a tak už snímek není úplně originální. Přesto velká zábava a o to tady jde. Každý herec drsných rolí by si měl někdy oddychnout a natočit takový film. Já jsem pro. Philo, ten chlap zmlátil všechny u pěchoty. - Já nejsem Mariňák. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý díl začíná přesně tam kde skončil minulý. Bohužel také přinesl trošku pokles kvality. Opičák Clyde dostává větší prostor a musím uznat že jeho herecký výkon není vůbec špatný. Ve druhém díle se vrátily téměř všechny postavy. Mafiánská zápletka filmu docela sluší. "Pravej blinkr, Clyde." 55% ()

A_FISH

všechny recenze uživatele

Příběh o přátelství boxera Clinta Eastwooda a opičáka Clyda, kteří spolu klidně zmáknou i bandu motorkářů s háknkrajcema na tričku....rádi dementní nudné komedie se šimpanzema ? pak doporučuji ... ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na to náhodou v televizi a kombinace drsnýho Eastwooda s šimpanzem mě zaujala. Neudrželo to mojí pozornost do konce, pak už jsem se při sledování věnoval i jinejm věcem, ale chvílema sem se u toho pousmál. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Proč se charakterní drsňáci jen pouštejí do točení komedií?! Ach jo! Na filmu je hodně znát jeho stáří. Navíc se tu pořád jen žvaní aposlouchá buranská country hudba. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Téměř totožná snůška tupých nápadů, s jakými jsme se setkali v prvním díle, jen s tím rozdílem, že hodnota IQ zde klesla na bod mrazu. "Souboje" opět připomínají strkanice důchodců po lobotomii, a aby byl divákův rozum ještě ve větším ohrožení, rozhodl se Van Horn zaútočit ještě trapnějším motorkářským gangem, jehož členové by neměli šanci vyhrát ani Zlatou malinu. Chudák Clyde se o zábavu musel starat sám. Skutečně jeden z nejpošetilejších snímků v Eastwoodově filmografii. Clint byl patrně pod silnou dávkou narkotik, když se rozhodl si takovou roli zopakovat. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nevím teda jestli byla chyba že jsem si OMYLEM pustil druhý díl, ješte než jsem viděl jedničku, ale tohle mi přišlo fakt jako kravina. Trapný vtipy, některý scény jsem vůbec nepobíral.. kde je ten drsnej Clint? Ani opičák to nezachránil. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Všetko je po starom - rovnako infantilné ako prvý diel (ale trochu viac vtipné), samozrejme opica je štandardne najlepšia a Clint NIKDY neprehráva ani keby nemal hlavu, ruky a nohy...klasika... ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neměl nic proti filmům s živočichem v jedné z hlavních rolí. Bohužel v tomto pokračování pohodové jednohubky "Nikdy neprohrát" scénárista, režisér i Eastwood ztratili soudnost a natočili zbytečný recyklát, který ve většině případů méně vtipnou (až trapnou) formou opakuje již viděné scény. Motorkáři jsou silně vyčpělí a naprosto zbyteční, mafiáni k uzoufání trapní a hlavní boxerský sok zoufale nevyužitý. Není to vtipné a bohužel ani napínavé a hlavně příšerně natahované. A více znuděného Eastwooda jsem ještě neviděl a to si jednotku dle mého názoru užíval. Scény s geronty vyložený epic fail. 50% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

No tak v podstatě je to skoro stejný jako předchozí díl.Opět skvělé herecké složení a ten roztomilý šimpanz ale hlavně je to o moc vtipnější. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Pokracovani filmu "Nikdy neprohrát", na muj vkus trochu horsi, nebot komicke situace byli stejne jako v jednicce, a navic mi to prislo vice stupidni. Herecka skvadra bezezmeny, coz chvalim, Eastwood hral jako vzdy, roli malomluvneho tvrdaka, ktery sice pro slovo chodi daleko, ale pro ranu se jen naprahne a uz rozdava. Opicka Clyde byla snad jedine nemenna kvalita, na kterou sem se rad koukal - filmari si zapamatovali heslo "Nedavat zvire do zaberu moc casto" a Clyve se tak stal v celku slusnym komickym prvkem. No o dalsich hercich pomlcim, protoze jejich vykon nebyl zas tak pochvalny. Film to nebyl zas tak spatny, srandy i Clinta si tam uzijeme, tak co. 50% "Clyde! ukaž pravou!" ()

5150 

všechny recenze uživatele

Výborná odpočinková záležitost s tradičně skvělým a patřičně drsným Clintem Eastwoodem. Herecké obsazení je fajn, stejně jako písničkový doprovod v rytmu country, ale hlavně to má příběh s množstvím vtipných (orangutan Clyde) i napínavých momentů. Mimochodem orangutan, který hraje ve filmu Clydea, zemřel dva týdny po dokončení filmu na mozkové krvácení. ()

Reklama

Reklama