Reklama

Reklama

Recenze (3)

May 

všechny recenze uživatele

First Kiss je nazorna ukazka toho, jaky ohromny skok korejska kinematografie za posledni roky skutecne prodelala. Snad vsechno mimo Lee Yeong-ae a Jang Dong-kuna tancicich v desti v "Sarangeun bireul tago" (film, s jehoz hlavni hrdinkou delala hlavni hrdinka First Kiss ve First Kiss interview) pripomina Hong Kongske komedie, ktere k dnesnimu dni uz s temi korejskymi maji spolecneho pramalo. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Zase jednou nádherná ukázka toho, co všechno korejci ve svojí komerční honbě za křečí ztratili. First Kiss je nejen zábavný a nejen naprosto romantický, ale i totálně realistický, uvěřitelný a prostě skutečný. Prostě pro mě dokonalá ukázka toho, jak by se měly romantické filmy točit a jak se už bohužel netočí; jen takovéhle filmy mě totiž dokáží dohnat k slzám. ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem začal koukat kvůli Yeong-ae Lee, která ovšem příliš mnoho prostoru nedostala. Jinak ale oproti mnoha jiným korejským romantickým snímkům se tady citově nevydírá, nikdo neumírá na žádnou nepojmenovanou nevyléčitelnou chorobu, a to je jistě plus. Hlavní postavy navíc nejsou žádní umělí hezounci, ba naopak jsou mírně nesympatičtí, občas až nesnesitelní. Prostě takový průměrný film ze života. ()

Reklama

Reklama