Reklama

Reklama

Rekrut

(seriál)
  • USA The Recruit
Trailer 1
USA, (2022–2023), 14 h 40 min (Minutáž: 51–58 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Začínající právník ze CIA vstoupí do nebezpečného světa mezinárodní špionáže, když přijme případ bývalé agentky, která vyhrožuje, že zveřejní kompromitující informace. (Netflix)

Recenze (46)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Trailer je takový dort od pejska s kočičkou. Je v něm totiž všechno a zároveň nic. Hlavní hrdina působí sympaticky a může vás odradit  jenom pohled na  předchozí filmografii Noaha Centinea. (A mě chvíli trvalo, než jsem si uvědomila, že jsem ho poměrně nedávno viděla ve filmu.) Ale zároveň jako takový roztomilý trouba, který asi bude mít problém práci zkombinovat s osobním životem. Nutná zmínka, která má zaháčkovat, o tom, co dělali za hitovky tvůrci předtím, takže to dá naděj staršímu divákovi. Ale hudební podkres zároveň podporuje zmatení, pro koho to je vlastně určené. Protože akce tam bude asi skromně. Otázkou tedy zůstává, jestli od ní bude náš hrdina pouze utíkat nebo bude i její součástí. A tou největší otázkou je, zda nejde pouze jenom o dobře (hodně bravurně!) sestříhaný trailer a divák ve výsledku dostane pouze navoněné prd. ***** Owen Hendricks je nový u CIA. Dva dny. Takže je z něj holka pro všechno a dostane za úkol zkontrolovat šedou poštu. Což ho dostane na stopu agentky ve vězení. A jelikož má takovou menší psychickou úchylku, první co udělá, je, že na vlastní pěst vyrazí do Jemenu, aby si potvrdil, že tahle babénka nekecá. A tak začne jeho vyšetřování. A musím říct, že první díl je hodně povedený. Dál už je to trochu horší. Navíc drobné epizodky mimo hlavní linii děj akorát rozmělňují a kolikrát je ta vata poměrně nudná. A občasná nereálnost bije do očí poměrně dost. ***** Rekrut kombinuje vážnost špionážního žánru a lehkost komedie, které asi všem nesedne, protože občas děj sklouzává do parodie sebe samotného. Přesto díky téhle kombinaci jsem ochotná odpustit některé nelogické věci. Protože výsledek působí, jako kdyby Nikita a Letuška měli po sběsilém mejdanu dítě. Ale zároveň má od obojího míň, přestože potenciál tam rozhodně byl. ***** Co se musí Rekrutovi nechat, je povedené zpracování, a dobře se na seriál kouká. Natočené i zahrané je to dobře. Noah Centineo mi v hlavní roli, k mému překvapení, seděl stejně jako ostatní vedlejší postavy. Za dobrý nápad považuji názvy dílů. A závěrečné Who the Fuck Is Owen Hendricks je milé cameo. Hlavní hudební podkres ze znělky je v pořádku, ale kdo je na jiný zvuk, mohl by na něj být soundtrack trochu moc. Na mě tedy byl, protože díky Rekrutovi jsem zjistila, že jsou i horší věci než francouzský rap. ***** Rekrut je průměrný špionský seriál, který ukazuje i tu druhou méně příznivou stranu špionů z kanceláře. Zároveň se nebere zbytečně vážně a pokud ho nebude vážně brát i divák a nebude očekávat něco víc extra, tak si ho užije. ***** 7/10 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Odlehčenější variace na špionážní filmy/seriály z prostředí CIA. Bohužel nuda s nesympatickým hlavním hrdinou. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Humorem odlehčený seriál The Recruit se sympatickým hlavním hrdinou mě zaujal a pobavil. Nečekaný konec a pro diváka (Netflixem potvrzeno) příslib další řady…Kvality bohužel sráží mnohdy nelogické chování postav v takové organizaci jakou je CIA. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Značně odlehčený špionážní freestyle, který se nebere moc vážně a musí ho tak brát i divák, protože jinak by mu hrozilo, že mu z toho kvanta extrémně nepravděpodobných situací praskne cévka. Pokud ovšem divák přistoupí na hru tvůrcu a odprostí se od toho že Rekrut není žádný nový Jack Ryan, je to ve finále slušná zábava se sympatickým hlavním hrdinou a svižným tempem, kdy těch osm dílů uteče jako nic…70% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení. Bál jsem se že to bude jen další krimi. Naštěstí tady to má jeden příběh plný akce a sem tam i humor. Snad jen tu buzeranskou vložku mohli vynechat. V ději to nemá žádný význam, a je to tam v podstatě zbytečně a k ničemu. Typicky jen naplnit kvóty. Na druhou sérii se těším. ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

Odlehčenější než Jack Ryan, ale ne zas tolik jako Chuck. Všehovšudy neškodná jednohubka se sympatickými postavami a dynamickým dějem, která nikdy nestihne vyloženě nudit a která je ideální na víkendový půlmaraton. 1. série - 80 %. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Příjemné obsazení a svižné odsýpající díly, ale silně nelogické záblesky debility bohužel také. Když to neberete moc vážně, je to ale slušně zábavné. Například konec první série a spolubydlící co se z neznámých důvodů pořád serou do práce CIA, mě dost otrávil. To nemělo hlavu patu. Práce agentury je vůbec místy dost neprofesionálně zmatená, sice to přináší nějaké humorné zápletky, ve výsledku tomu ale prostě nevěříte. Hlavní hrdina je tak naivní, jako kdyby snad ani neviděl jediný film o špionech a nechápete, proč vůbec dělá práci co dělá. Pořád jako by to nebral vážně, lehkomyslnost z něj jen tryská a potom když vedle něj někomu ustřelili palici tak se mohl zbláznit. Ovšem v dalším díle se choval zase stejně přiblble. To šlo ošetřit scenáristy určitě mnohem líp, ale jinak je to snesitelný seriál. ()

pavcas 

všechny recenze uživatele

Nemyslela jsem si, že mně to bude bavit, ale po pár dílech jsem byla chycená. Je to zábavný, akce střídaj sarkastický vtípky ve stylu Ryana Reynoldse, je to celkem dobře napsaný a ne úplně standardně se vyvíjející. Noah Centineo se vymanil ze škatulky romantických hezounků a líbí se mi, že je uvěřitelnej a nedělá ze sebe zabijáka. Na řešení ošemetnejch situací jde spíš hlavou. I když pořád nevím, jestli se mi líbí nebo ne. Ale ta role mu sedí a celý to táhne. Příjemný překvapení. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší hnus seriálu je ústřední postava (nováček ve “firmě” a chová se jako machýrek nejhrubšího zrna) a vlastně i celá CIA (vážně je to jen tlupa retardovaných zoufalců v oblecích co podráži všechny okolo?). Humor je křečovitý a infantilní. Zápletka a myšlenky některých epizod jsou doslova odpadní záležitost. Popisek píše “Akční / Dobrodružný / Drama / Thriller” a ne “Parodie”. Podrobně u jednotlivých epizod. ()

Ponds 

všechny recenze uživatele

Když to nebudete brát úplně vážně, budete se skvěle bavit. A Noah Centineo ukazuje, že není jen ten kluk z romantických komedií na Netflixu. :) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Hodně sympatická jednorázovka, i když teď už vím, že bude pokračovat. Super scénář, který nenudí, jede to v solidním tempu + hodně sympatické postavy. Těším se na další sérii. Divák to musí brát hodně s rezervou, ale fakt zábavná jízda. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Právník v CIA, který rajzuje po světě jako James Bond akorát je to takový patlák - akční komedie, která má nějaký nápad, solidní akci ( choreo bitek nadprůměrné ), ale jinak neslané nemastné. Nesedl mi ten humor, na kterém to stojí, takže max. dvě hvězdy. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Seriál presne podľa môjho gusta. Sympatický hlavný hrdina ako nový rekrút v CIA (teda právnik ), ktorý omylom nájde sivú poštu a všetko pôjde do zadku. Hrozna ma baví ten komediálne ladený podtón, hrozne dobre sa nato pozerá a postavy, no tak tie sú na jednotku. Nie je to bombastické, ale je to presne ten seriál kde vypnete, zasmejete sa a občas vás aj prekvapí. Teda hlavne finále ma pár skvelých zvratov. Ja len dúfam v druhú sériu a kľudne aj tretiu a štvrtú. ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to přišlo jako taková odlehčená verze špiónského románu Toma Clancyho. Nakonec to zase tak odlehčený není. Zápletka sice není tak hrozně deep a zamotaná (z toho asi ten pocit odlehčenějšího dojmu), ale celé to funguje moc dobře. Hlavní hrdina je prostě ucho, taky má být, je mu 24. Postavy nejsou trapné, nic zde není na sílu tlačeno nebo nuceno. Těším se na druhou sérii. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cca polovica dielov, zvlast spociatku, je vyslovene detinskych a serial hra na "coolovost"/"svojskost" 24-rocneho pravnika u CIA. Zvysne by som nazval "prostoducho priamociarymi". :)  Interakcie, vztahy na pracovisku robia zo CIA neschopnu instituciu plnu podivinov a zmrdov. :) Obcas vydarena akcia, kedy sa mladas stale cuduje, co sa deje. S rychloposuvom a naraz to vsak nie je az take hrozne..inak vsak strasny caj a siahnite po niecom lepsom. Keby vo vypocte zanrov bolo i "komedia", obisiel by som toto oblukom. Cajicek. ()

Reklama

Reklama