Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani náhodou si nedokážu jen tak na první dobrou vybavit, kdy jsem se mohl takto bavit u seriálu z produkce BBC. Od této přebujelé stanice jsem v poslední době zvyklý spíše na duhovo- multikulturní vlezdoprdelismus nejhrubšího kalibru, kterým tito sluníčkáři zprasí nejeden dobrý příběh (Terry Pratchett), takže jsem byl nachytán zcela nepřipraven. Bavil jsem se výborně už od úvodní epizody a tvůrcům jsem prominul i mnohé nedostatky, protože bylo vidět, že se sami neberou příliš vážně. / Poučení: Jak se stát vrahem proti své vůli snadno a rychle. ()

VSlunecnice 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejmilejších letošních překvapení Netflixu. Výborný scénář, herecké výkony i dialogy. Je to takový mix Sherlocka a Mindhuntera, okořeněný absurdním a místy nelogickým chováním a zvraty ve stylu spisovatele Jonase Jonassona, který já osobně zbožňuju. Upřímně si myslím, že seriál nesedne každému. Kdo ho bude sledovat čistě logicky, asi si bude říkat: "takhle by se normální člověk přece nechoval, proč neudělá tohle a tamto...". Ale ruku na srdce, nikdo z nás asi v podobné situaci nebyl, takže těžko říct, zda by jednal systematicky a s čistou hlavou nebo by se nechal ovládat pudy a vyšiloval by. Seriál sám si dělá legraci, jak je období "před vraždou" zobrazované ve filmech a jak se to může lišit od "reality". A já jim na tuhle hru přistoupila a maximálně si to užívala. Suchý černý britský humor byl jen třešničkou na dortu. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Wau! 4díly, u kterých jsem trnula co bude dál! Tucci je perfektní, dané situace jsou skvělé a je to pro mě ukázka toho, jak z jednoduchých každodenních činností může vzniknout obrovský trabl. Seriál mě ohromně vtáhl a přemýšlela jsem jako hlavní postavy - co bych udělala v té a té situaci...Jak bych se zachovala apod.  A ta úvodní znělka - po dlouhé době taková, kterou jsem nepřeskakovala ;) ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Serialovy Inside Man je absurdny a az vulgarne nelogicky bordel, ktory ma velku cast sledovania vytacal do vyvrtky a to najma konanim postav, ktore si po zavere nezasluzia navrat na obrazovku ani v desatsekundovom reklamnom skeci. Este aj David Tennant a inokedy vyborny Stanley Tucci mi priserne liezli na nervy. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silne prekvapujúca, veľmi nápaditá a potešujúca záležitosť, kde sa miesi thriller s jemnou komédiou v replikách, výborní aj odpudiví herci v absurdných situáciách, ktoré sa vedia otočiť všelijako a veľa napätia a zvratov. Takmer až do konca, pretože to finále nedosiahlo úrovne prvých troch častí a dokonca nepochopiteľne necháva niektoré veci nevyjasnené. Hoci sú tu povinné netflixovské prvky, nebijú až tak do očí a seriál má svoje osobitné posolstvo: ak ste vikár, od svojho kostolníka porno na USB radšej neberte. Inak z vikára ostane len kár.  ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama