Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mary a Harry se kvůli hostu ve sklepě rozhádají. Čas běží, Grieff tajně tahá za nitky a Beth hledá Janice. (Netflix)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milý závěr povedené minisérie. Americká část už nedokázala navázat na černý humor z první poloviny seriálu, zato u britského sklepního dobrodružství jsem si téměř poprskal fiží. Morag byla po scéně s náklaďákem přímo dokonalá :-D Stejně jako předchozí díly se ani finální epizoda nedala brát příliš vážně, ale tím lépe pro mě, já jsem se bavil. / Poučení: Před vstupem do vozovky se vždy rozhlédni. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Len vdaka prekvapujucej scene s autom polhviezdy nahor. Inak to natahovanie a "usmernovanie" pesiakov, aby "pasovali" do ustrednej myslienky o tom, ze kazdy moze byt vrah bolo unavne a iritujuce. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľké finále sa nekonalo. Natiahnuté a bez nápadu, čo je na tento seriál mimoriadne prekvapivé. A dosť hysterické, kedy už fakt neviete, či si neželáte, aby zahynula polovica postáv. Samozrejme, len tomu Tuccimu to vôbec neprajete. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brutálně otravné. A tentokrát vše co se děje. US linka nudná. Flashback zbytečný. Debaty ve sklepě na pěst. Nejvíc příšerné jsou rozhovory vikáře a jeho ženy. Pak přijde scéna s náklaďákem a děj se konečně přestane plácat na místě. Bohužel to epizodu ani seriál už nezachrání. A upřímně ta potitulková scéna, byla doslova vrchol debility. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále smeruje tam, kam tvorcovia chcú, aby smerovalo, a to najmä v myšlienkovom smere a na úkor logiky. Niektoré momenty prekvapia, avšak nešokujú, pričom práve tie nelogickosti sa potom dostanú do popredia. Ak mám kladivko a neviem odomknúť dvere, tak sa ich pokúsim otvoriť, respektíve rozbiť, práve tým kladivkom. Záverečné scény sú ale skvelé a pozor, treba počkať aj na potitulkovú scénu. Tá prichádza hneď po prvých riadkoch, takže netreba čakať 5 minút. ()

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama