Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mary a Harry se kvůli hostu ve sklepě rozhádají. Čas běží, Grieff tajně tahá za nitky a Beth hledá Janice. (Netflix)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále smeruje tam, kam tvorcovia chcú, aby smerovalo, a to najmä v myšlienkovom smere a na úkor logiky. Niektoré momenty prekvapia, avšak nešokujú, pričom práve tie nelogickosti sa potom dostanú do popredia. Ak mám kladivko a neviem odomknúť dvere, tak sa ich pokúsim otvoriť, respektíve rozbiť, práve tým kladivkom. Záverečné scény sú ale skvelé a pozor, treba počkať aj na potitulkovú scénu. Tá prichádza hneď po prvých riadkoch, takže netreba čakať 5 minút. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľké finále sa nekonalo. Natiahnuté a bez nápadu, čo je na tento seriál mimoriadne prekvapivé. A dosť hysterické, kedy už fakt neviete, či si neželáte, aby zahynula polovica postáv. Samozrejme, len tomu Tuccimu to vôbec neprajete. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milý závěr povedené minisérie. Americká část už nedokázala navázat na černý humor z první poloviny seriálu, zato u britského sklepního dobrodružství jsem si téměř poprskal fiží. Morag byla po scéně s náklaďákem přímo dokonalá :-D Stejně jako předchozí díly se ani finální epizoda nedala brát příliš vážně, ale tím lépe pro mě, já jsem se bavil. / Poučení: Před vstupem do vozovky se vždy rozhlédni. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brutálně otravné. A tentokrát vše co se děje. US linka nudná. Flashback zbytečný. Debaty ve sklepě na pěst. Nejvíc příšerné jsou rozhovory vikáře a jeho ženy. Pak přijde scéna s náklaďákem a děj se konečně přestane plácat na místě. Bohužel to epizodu ani seriál už nezachrání. A upřímně ta potitulková scéna, byla doslova vrchol debility. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Len vdaka prekvapujucej scene s autom polhviezdy nahor. Inak to natahovanie a "usmernovanie" pesiakov, aby "pasovali" do ustrednej myslienky o tom, ze kazdy moze byt vrah bolo unavne a iritujuce. ()

Reklama

Reklama