Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy Nowak (Clint Eastwood), který vás vyslídí dřív, než inkoust na vaší falešné identifikační kartě stačí uschnout, je propuštěn na kauci. Vždycky dostane to, po čem jde, proto má vypátrat únosce s dítětem, čtvrt miliónu v kufru ukradeného Cadillacu a to vše s armádou pistolníků v zádech... (Warner Home Video CZ)

Recenze (39)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Priznavam, i kdyz mam Clinta hodne rad, film jsem si pustil kuli Carreymu, kterej tu je ale bohuzel jen tak v pozadi ani ne pul minuty, nicmene jeho imitace Elvise je paradni. Jinak mi prislo, ze se Horn nejak nemoh rozhodnout, co ze to vlastne toci, je to totiz jak komedie, kde Clint pouziva ruzny prevleky, aby chytil zlocince a sem tam hodi nejakou hlasku, ale zaroven to je i kriminalka o bande buranu hrajici si na nejaky velky spasitele, ktery se ale bohuzel vetsinu filmu vali v lese, strilej do tercu a melou hubou. No a jako komedie to neni zas takova sranda a jako kriminalka to ma prilis jednoduchej a deravej scenar. Coz ovsem neznamena, ze by to nebyla zabava, i kdyz precejen dve hodiny jsou uz dost prehnany. Ocekavane celej film tahne paradni Clint, kterej tentokrat nehazi pouze drsnacky xichty, ale diky prevlikani za nekolik postav se herecky docela vyradil. No a hodne me taky pobavil vystrasenej Cromwell, u nej jsem vetsinou zvyklej na nejaky dulezity nebo zaporacky postavy. No a dalsi frajer je Lewis, jehoz padelatel vypadajici jak zfetovanej hipik nema chybu. Celkove sice nicim vyjimecny, ale ja se proste dobre bavil a ty dve hodky slusne utekly. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Děsivě průměrný film, ve kterém zaujme jen Eastwood ve zlatém saku s obrovskými brýlemi a falešným knírkem, kdy možná minutu uvažujete, jestli je to skutečně on. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Spolupráce Clinta Eastwooda s režisérem Buddym Van Hornem nebylo moc velké terno. Naštěstí to jsou jen tři filmy. Příjemná komedie, ale nic převratného. 50%. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná road movie bez hluchých míst a pro fanoušky Clinta Eastwooda povinnost. Já jsem se dvě hodiny velmi dobře bavil u povedené akční komedie. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabý, velmi slabý Clint. Povedené cameo jistého Jamese Carreyho v roli Elvise Presleyho. Nesympatická hlavní hrdinka a člen gangu s tričkem Iron Maiden. Tak asi tolik co mě v tomhle filmu zaujalo. Clint si vybral slabší chvilku. 40% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze druhou polovinu filmu - tu první jsem úspěšně prospala, takže nevím detailně kdo, co, proč a jak, nicméně film na mě nepůsobil kdovíjak složitým dojmem. Clint je opět v roli vyrovnaného drsňáka - klaďase, ochránce žen (co se do něj samozřejmě zamilují), dětí a bezbranných vůbec. V opozici stojí banda (jako obvykle) zcela neschopných záporáků. Zápletka se točí kolem hromady peněz, únosu a hnusného růžového cadillacu. A pozor, spoiler:-))), dobro zvítězí a padouši nečekaně ostrouhají mrkvičku. Jednoduše ničím zajímavý průměr z 80. let, předvídatlný, stravitelný, ovšem bez ambicí k druhému shlédnutí. 51% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Mít takový cadillac, ať si je klidně růžový. Film není nejhorší, klasická Eastwoodovina, kterou si sám netočil. Dojem kazí jen naprosto katastrofální gang banditů, které by inteligencí všechny dohromady předčilo i to batole, z něhož se nakonec stala pointa. No, a pak tu máme ještě dvě klasiky. Nova Cinema se znovu projevila jako negramotná hyena a dovolila si ustřihout titulky. Napadají mě jen sprostá slova a sečné zbraně. A druhá záležitost; mandes ztrácí další kolo, neboť ´Tédvojka´ opět jako jediná přispěchala s nevyčíslitelným příspěvkem. Konec hlášení. ()

Javert 

všechny recenze uživatele

Sorry Clinte, ale tohle je fakt úděsné. Zachraňuješ to jedině ty a tvůj knír. A doufám, že to úděsné zlaté sako jsi už dávno vyhodil. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Silne priemerná akčárna, ovšem musím uznať, že Klinto v scénach bez trička ešte vyzerá celkom nabušený. A to prosím vo svojich bezmála 60 rokoch. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Naprosto nulová snaha o vybočení z akčního standartu. Van Horn jede rutinně ve své zaběhnuté koleji a je to sakramentsky znát. Tato chyba je bohužel umocněna do nebe volající demencí záporných postav, jejichž inteligence je mnohem nižší, než IQ retardovaného šimpanze. Příběh je v podstatě vývar z vody. Totálně předvídatelný a zdůrazňující, že mozek může být během projekce mimo provoz. Pár úsměvných momentů je zde k nalezení, ovšem nijak zásadních. Spleť akční krimi komedie s žánrem road-movie. Nic víc, nic míň. Jednoznačně nejslabší článek v Eastwoodově filmografii. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Já tyhle rádoby starý “komedie” s Eastwoodem fakt nepobírám. Kde má jako bejt ten vtip? Ta akce?? Další redneck hovno. Clintovi sluší jen vážné role. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Clint a jeho typicky sympatická postava so suchým humorom, ktorej nemožno nefandiť...Ale tentokrát som mal problém film vôbec dopozerať. Môže za to predovšetkým nenormálne prepálená stopáž, kde je kvalita doslova ubitá kvantitou. K tomu si treba pripočítať hlúpučký scenár s hlúpučkými postavami, všetko priehľadné, nelogické. Je to síce ľahký žáner, ktorý sa nesnaží byť umením, ale aj tá zábavnosť a tolerancia má svoje hranice a v tomto prípade to bolo ozaj na hrane medzi gýčom a filmom. Kvôli čomu si budem tento film pamätať je asi 10 sekundový komediálny štek vtedy stále málo známeho trtka, ktorý mal byť neskôr superhviezdou známou ako Jim Carrey. Celkovo slabota... ale každopádne, keď budem mať 60 rokov, chcel by som mať Clintov entuziazmus a "rambovské" svaly:) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Skoro jako penis, ale menší.“ „Zabásli mě za pohlavní styk s motorovým vozidlem. Ta Toyota si o to říkala.“ Růžový cadillac patří k sortě Eastwoodovských akčně laděných komedií ve stylu Nikdy neprohrát či Vždycky zvítězit, kde proti němu stojí tlupa nablblých záporáků (zde opravdu vymázlá tlupa rasistických, nejen drogami vypatlaných kriminálníků věřících v nadvládu bílé rasy – jak typické he, he). Eastwood coby stopař lidí uprchlých po kauci pobaví minimálně svými převleky, o komické situace také není nouze. Ač ve své neoriginálnosti (podobných zápletek je strašná spousta) lehce nadprůměrný snímek (a to jak ve svém žánru, tak i v Eastwoodově filmografii), má jeden neocenitelný element – a tím je postava Lou Ann. Ještě nikdy se mi nestalo, aby ve filmu, kde hraje Eastwood (a kdybych to měl specifikovat, tak převážně jeho starší filmy, ne ty novější, kde hlavně režíruje a herecky jen tak trochu přicrmndává), jeho postavu někdo přehrál. Bernadete Peters, coby Lou Ann, se to povedlo na celé čáře. Nejen, že je to strašně hezká ženská (na ty červené šaty hodně dlouho nezapomenu), ale její podání Lou Ann je tak přirozené a výborné, že je to pro tento film snad až škoda. Lou Ann je sama o sobě zajímavou a milou postavou. A její hlášky (uzemnění odhaleného kabátníka má obrovský šmrnc) mě fakt dostávaly. Kdyby podobně laděných, stejně dobrých a zábavných, snímků Eastwood nenatočil víc a tento se mezi nimi neztrácel ve své neoriginálnosti a neschopnosti nad ně alespoň trochu vykouknout, šel bych s hodnocením i výše. Neznamená to však, že by mě tyto filmy nebavily, právě naopak, Eastwoodovy podobné role prostě sedí. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nudna a podpriemerna US road movie o cloveku, ktory ma vypatrat akehosi unoscu. Clint Vychodnyles v 80. rokoch vhasol a komedialny talent nema : 30 % ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Většina filmu je nuda. Záporáci v podobě bandy pitomců, kteří po celý film jen kecají a střílí do terčů jsou jen k smíchu. Scénář je děravý jak cedník, líp na tom nejsou ani některé dialogy mezi Clintem a tou kudrnatou buchtou. 40% za Clintovy srandičky s převleky, za Jima Carreyho a za Geoffreyho Lewise. ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Bohužel musím konstatovat, že se jedná o další Clintův slabý film z osmdesátek. Navíc se stačí podívat na jméno režiséra a je jasno....pan Van Horn natočil s Clintem tři filmy, přičemž jedním z nich takřka zabil Dirty Harryho a v dalších dvou nechal vzniknout nemastným neslaným akčním komediím (už jen ten žánr je poněkud odpuzující). Film trochu připomíná Eastwoodovy filmy se Sondou Locke a zaujme snad jen opravdu minimem vtipných chvil, Clintem, který je ve své roli perfektní a sympatickými roličkami Jamese Cromwella, Jima Carreyho a Geoffreyho Lewise. Jinak tu máme mizerné akční scény, ubohou bandu jakýchsi nácko-anarchistů, čitelné dialogy a jednoduchoučký příběh....Slabší dvě hvězdy a pocit radosti, že se jedná o jeden z posledních hloupoučkých Clintových filmů...když to srovnám s tím, v čem se objevuje a hlavně co režíruje v posledních letech, musí v něm kapka studu při vzpomínce na filmy typu Růžovy cadillac vytanout. ()

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Kdyz uz nevedel kudy kam, skocil po hlave do zanru akcni - komedie a byl to skok do toho nejvetsiho hovna, ktery se mu v kariere povedl. Prostinky pribeh jedne ultimatni a totalne nesympaticke kravky, ktera v odporne ruzovym cadillacu prcha pred svym krupanskym manzilkem a partou jeho stejne krupanskych spolubojovniku je pruser od zacatku do konce. Prepalena stopaz, zadna akce, jen zmar a nuda. Clint je pro me hrdina a z milosti tu jednu hvezdu dostane, ale notne mu pomohl Jim Carey v parvterinovy rolicce jednoho z napodobovacu Elvise a fakt, ze jednomu z tlupy buranu - zaporaku z pod bundy vycuhuje triko Iron Maiden. A to je na film s panem Eastwoodem straslive malo. ()

Reklama

Reklama