Reklama

Reklama

Bring It On: Cheer or Die

(TV film)
Trailer

Obsahy(1)

Partia roztlieskavačiek potrebuje pred súťažou trénovať, a tak sa rozhodne využiť budovu opustenej školy. Plánujú tu stráviť dvadsaťštyri hodín, ale už po malej chvíli sa v budove objaví nemilosrdný vrah v kostýme ich tímového maskota. Ten chce zlikvidovať všetkých členov družstva a pred ničím sa nezastaví. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Lze natočit slasher špatně? Lze a tenhle film je toho důkazem. Přitom námět je dobrý jsou dvě  roztleskávací skupiny zelení rytíři a červení ďáblové při nácviku sestavy zemře členka červených pak  se to posune o 20 let dopředu a červení opět nacvičují. Ředitelka jim to zakáže, ale oni jsou přihlášení na nějakou soutěž tak nacvičují v bývalé škole kde jich zabíjí jejich maskot v podobě ďábla. Bohužel vraždy jsou nezajímavé (topení v záchodě, umlácení prkýnkem od záchodu, udušení vějíři) a nějaké gore taky absentuje.   Ani postavy to nezachrání jelikož jsou až na jednu nezajímavé máme zde černého transgerdera s nalakovanými nehty , holku co si hraje na šéfku a nejde jí to (jediná zajímavá postava) , dvě asi lesby , huliče a na zbytek si nevzpomenu  , aby toho nebylo málo objeví se i kluk co tu co si hraje na šéfku stalkuje s klukem co po ní jede. Jinak na to, že se cvičily v zabíjení a chystaly se na to tolik roků byly hodně neschopné, když netrefí z několika metrů někoho šípem nebo nožem.  20 procent za hudbu a námět. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Teen horor v němž celý kreativní tým tvůrců selhal. Je to špatné na všech úrovních. Moje noční můry jsou mnohem zábavnější než toto.  Rozleskávačky postrádají energii, občas udeří dietní humor a možná i kvůli nízkému rozpočtu to není děsivé. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia roztlieskavačiek potrebuje pred súťažou trénovať, a tak sa rozhodne využiť budovu opustenej školy. Plánujú tu stráviť dvadsaťštyri hodín, ale už po malej chvíli sa v budove objaví nemilosrdný vrah v kostýme ich tímového maskota. Ten chce zlikvidovať všetkých členov družstva a pred ničím sa nezastaví. - Celkom príjemný slasher pripomínajúci teenage horory z konca deväťdesiatych rokov. Je to PG-13, takže gore a krv absentujú, ale sú tu sympatické a atraktívne postavy na čele s herečkou pripomínajúcou Heather Langenkamp za mlada, a na to, že je to o tínedžeroch, to ani nepôsobí velmi otravne. Miestami to vďaka práci s kamerou a nasvietením niektorých scén v opustenej škole pripomínalo môj oblúbený guilty pleasure kúsok Wrong Turn 4. Tretia hviezdička je za song Confident od Demi Lovato, ktorý hororoví fanúšikovia rozpoznajú z Happy Death Day. Pokial Syfy netvorí horory s lietajúcimi morskými živočíchmi a rôznymi digitálnymi príšerami, dá sa na ich diela pozerať. Tvorcom patrí taktiež uznanie za to, že sa sériu rozhodli oživiť hororovým príspevkom a podla záverečných záberov z natáčania sa im na place podarilo vytvoriť fakt príjemnú atmosféru, ktorá sa odzrkadlila aj vo filme. Niekedy si to určite zopakujem, pretože nájsť takýto feel good kúsok, ktorý sa na nič nehrá, je v dnešnej dobe ťažké. ()

Reklama

Reklama