Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fanatická lékařka, která se považuje za spasitelku světa, rozmístí v Berlíně bomby s morovou nákazou. Ty mají vybuchnout o silvestrovské noci. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Aluska88 odpad!

všechny recenze uživatele

Béčkové (někdy ani to ne) katastrofické filmy by se daly rozdělit na dvě části. Na německé a ty ostatní. Po zhlédnutí hodiny z tohoto "skvostu" jsem se jen utvrdila v tom, že tyto výtvory jsou skutečně kapitola sama pro sebe. Ani ten nejhorší americký film snad nedokáže překonat tyto "deutsche katastrophe". USA je možná v několika filmových směrech nejlepší, jak v tom kladném, tak v záporném, ale pokud chcete vidět ten nejlepší nejhorší film, sáhněte do archívů německého státu. Kromě toho, že děj je zcela nulový, bez napětí, bez čehokoliv, Vás toho více nečeká. Hlavní postava pyrotechnika mi přišla jako mentálně ne zcela v pořádku a slečna učitelka se dostala k likvidaci bomb úžasnou náhodou, díky své znalosti starého jazyka. Po dvou bombách jsem začínala být znuděna a představa, že ve stejném duchu se ponesou i ty zbývající a zbytek filmu, mě donutila, abych raději TV zavčasu vypnula. ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám tomu sice nejnižší možné hodnocení, ale jinak vřele doporučuji na bujaré mejdany, kde se alkoholem nešetří. Je to roztomilý pokus, jak natočit film, na který máte 5 marek, místo herců seberete bandu postarších rajd a pobudů z místního pajzlu, kteří budou navíc muset rovnou před kamerou z frcu vymýšlet scénář a jako hudbu použijete soudtrack z Ein Kessel Buntes. Pozor! je důležité donutit ansámbl k podpisu smlouvy s vysokou sankční doložkou za neplnění ještě v opilosti, aby se pak z toho nemohli vykroutit. ______Taky se to brát jako názorný příklad čeho všeho je schopná pořád ještě hezká, ale už v ožehavém věku, učitelka náboženství, když narazí na chlapa, který by event. mohl mít zájem. Nejenže je ochotná jít přes mrtvoly, ale klidně zachrání i svět, aby měla vyhlídku na noc s buranem, který vypadá jak obtloustlý krtek v letech, /5. 2. 2011/ ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv nejde o ničím vyjímečný film, z nějakého důvodu to bylo snesitelné, snad proto že to bylo lepší než německé katastrofické filmy bývají, snad díky poměrně rychle ubíhajícímu tempu. Celkově 2,5*. ()

Reklama

Reklama