Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jste zváni do světa Václava Hudečka, do světa mimořádné muzikálnosti, profesní náročnosti, pracovitosti, ale i přátelské, milé povahy a stále usměvavé, pohodové nálady. Ocitneme se s ním na důležitých místech jeho života a navštívíme s ním mimořádné chvíle jeho kariéry. Budeme ale i u zcela běžných momentů štěstí a pohody. A hlavně budeme v dotyku s hudbou a vrcholným mistrovským uměním jeho houslové hry. K jeho životu bezesporu patří jeho manželka, herečka a spisovatelka Eva Hudečková. Tvoří spolu harmonickou jednotu, vzájemně se ovlivňují a inspirují. Jejich společným projektem v posledních letech je pomoc a výchova mladých umělců, třeba v luhačovické Akademii Václava Hudečka. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Marze 

všechny recenze uživatele

Pro mě neuvěřitelný talent a skvělý člověk. https://www.ceskatelevize.cz/porady/13500266574-muzy-vaclava-hudecka/ ()

5tipes 

všechny recenze uživatele

Úžasný dokument, který si oprávněně vysloužil výsostné místo v hlavním vysílacím čase Vánočního programu ČT. Skvěle koncipovaný, obrazově pestrý, obsahově závažný i patřičně odlehčený. Je vždycky hezké vidět, když mimořádné životy a talenty někdo mimořádně zpracuje ve filmovém pojetí, které by mohlo být klidně i celovečerní. ()

Benigni 

všechny recenze uživatele

Je pozoruhodné, jak hodně se můžou dokumenty kvalitativně lišit od těch průměrných. Když jsem se podívala na Nikolu Márovou, nebo Plachetku, tak jsem nebyla ani obohacena obsahem a dívala jsem se na jakžtakž slepené, víceméně publicistické záběry. Múzy Václav Hudečka jsou ovšem úplně jiné. Mají veliký filmový záběr počínaje situacemi, osobnostmi, přes půvabné dronové záběry, až po výběr nádherné podkresové hudby. Mám z toho obrovskou radost, protože Hudečkovi mám moc ráda a fandím jejich práci. ()

Hanka_M 

všechny recenze uživatele

Krásný dokument, jen co je pravda. Jeden z nejkrásnějších portrétů tohoto roku. A zdá se, že i poslední vystoupení před kamero legendárního Libora Peška. I v tom je to tedy velmi unikátní. Příjemné je i to, že v dokumentu vystupují osobnosti všech generací a není to ten pomníčkový portrét o seniorech. ()

Reklama

Reklama