Reklama

Reklama

Krvavá sklizeň

(neoficiální název)
  • USA Blood Harvest
Trailer

Obsahy(1)

Jill přijela domů z vysoké školy a zjistila, že její rodiče jsou nezvěstní a jejich dům je poničen. Brzy se situace ještě zhorší, když zjistí, že je pronásledována a její přátelé jeden po druhém mizí. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mezi 80's slashery nadprůměr. Jill přijede domů, kde ale její rodina (otec pracuje v bance) není zrovna příliš populární. Rodiče nemůže najít, za to na ní čeká podivínský klaun a jeho bratr, oba jí posedlí. BLOOD HARVEST by nejspíš totálně zapadl do hlubokého bahna tehdejší hojné konkurence, nebýt Tiny Tima jako ztrápeného a lehce vyšinutého Marvelous Merva. A ještě jedné věci - hezké hlavní hrdinky a jejího častého svlékání. Jinak co.. no je to taková levná a trochu divná záležitost a nejedná se o žádnou masovou nebo zvláště krvavou vyvražďovačku s nějakým extra vrahem, nicméně dokáže to navodit atmosféru a toho si je třeba cenit. Říkám, jak to v těchto případech úplně nezapomenu (což tady právě nehrozí), tak se jedná o úspěch. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak a mám za sebou všechny horor od režiséra Rebaneho, tenhle režisér je extrémně špatnej, ale občas vypotí aspoň solidní prdel(Invaze obřích pavouků) ale většinou to jsou stejnak všechno srajdy, který postrádají jakkékoliv známky kvality. Tentokrát si Rebane zkusil slasher a zase to nevyšlo a je jedno že mu tu hrála poměrně známá osoba Tiny Tim(hrával na banjo, mimo jiné jeho nejznámější skladba je slyšet ve filmu Insidious). Tim má správně dělanej ksicht na horory, osobně bych se ho bál i ted, tady má masku klauna, a to je asi jediný plus tohohle filmu, záporák je fakt ošklivej hajzl. A i krve je dost. Ostatní věci jako třeba herci až po kameru jsou naprosto na nulové úrovni, a jedná se fakt o nudnej slasher který bych doporučil spíše fanouškům žánru. ()

Reklama

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Zapadlý horor od Rebaneho,který se i těžko shání.Rebane opět nezklamal a i tento slasher nestojí za moc,tak jak další jeho pavouci atd. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama