Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několika dílný příběh o jedné mladé anglické pěvecké skupině, která se tentokrát vydává za dobrodružstvím a slávou do Miami, kde zažije spoustu legrace. (MsWampir)

Recenze (85)

Blacker94 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo pět, šest let, tak jsem tento seriál miloval a neustále si zpíval úvodní písničku ,,Bring it all back." Když jsem si ho po deseti letech pustil, nevěřil jsem svým očím (a uším). Z mého milovaného, skvělého seriálu najednou bylo podprůměrné televizní béčko. Už jen příběh je opravdu slabý. Partička sedmi mladých, charismatických zpěváků se bezhlavě vrhá do Miami s vidinou velké slávy, ale narazí hned při první příležitosti. Naivně věří, že budou bydlet v pětihvězdičovkém hotelu, ale místo toho jsou ubytováni v Howardově motelu, díře kde si musí vydělat poctivou prací. Howard se mi jako postava líbil, je to chamtivý despota, který nakonec zjistí, že S Club jsou vlastně skvělí. Ještě lepší než Howard je jeho asistent Marvin, který je na ně pro změnu hodný, podlézá Howardovi a vypadá jako Borat. Co mě však trochu iritovalo, byla naprostá lehkovážnost seriálu, vždy se objevila nějaká ,,napínavá" zápletka, jejímž rozuzlením bylo zpívání a tanec, prostě pařba kde se všichni usmívali. Zkrátka, Miami 7 je lehkovážná, rozjuchaná, inteligenčně nenáročná zábava na dlouhé odpoledne, ale ne na celé dny. ()

Reklama

manonfire 

všechny recenze uživatele

Tady ani tak nešlo o to, že mi bylo dvacet. Ale že bylo dvacet právě micinkám z tohoto díla. To je pak těžké držet si odstup sofistikované kritiky......Kukadla, to je jeden Disney vedle druhého, zoubky věčně rozesmáté, rovné a povesměs všechny pospolu, ještě k tomu hrající si na mléčné. Umělecký přínos lidstvu to samozřejmě nemá žádný. Ikdyž možná, že kdyby Goethe tenkrát v Marienbadu zahlíd pod slunečníkem některou z těchto prcin, mohl vzniknout majstrštyk. Filozoficky bych to ale shledával podnětu nehodného reakce. Stejně jako plýtvat literárním nadáním na kritiku S Club 7 v Miami. 20% ()

skodnejtapir 

všechny recenze uživatele

Miloval jsem Rachel, proto 5 hvězd. I když teda vlastně ne, na tenhle seriál jsem koukal až někdy ve 20-ti, takže jsem ji nemiloval, spíš jsem s ní chtěl spát:-D Ale vážně, fakt se mi líbila, stejně tak i jejich písničky, dokonce jsem měl doma i nějaký jejich album. A u seriálu jsem se zasmál, takže účel splněn na výbornou. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Tahle první serie se mi celkem líbila. Jednoduché příběhy, prima parta, chytlavý popík. Jeden díl si vyslouží vyzvednout a sice díl s cestováním v čase, kde se naši hrdinové dostanou, tuším do 70. let a potkávají mladou Madonnu, mladou Cher, svého šéfa, u kterého objeví, proč je tak zahořklý a publikum odzbrojí písničkou Dancing Queen. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama