Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naše sedmička míří do Mekky všech filmařů, do Los Angeles. Jenže to by snad ani nebyli oni, kdyby jejich cesta proběhla v poklidu, bez komplikací a dobrodružství. Říkáte si, jaké dobrodružství může ještě někoho na konci dvacátého století a v tak civilizované zemi, jakou je Amerika, vůbec potkat? Abyste se nedivili! To se prostě na jedné takové silnici odnikud nikam přejede časová clona a šup! Už jsme v roce 1959, v době, kdy celá naše sedmička ještě dávno a dlouho chodila po houbách a kdy svět vypadal úplně, ale úplně jinak... (Mysak137)

(více)

Recenze (40)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Úsilí producentů a vydavatelských společností, které je korunováno komerčním úspěchem (byť jenom krátkodobým), by mělo být souzeno hned po zločinech proti lidskosti...drzost obřích vydavatelství prohlašujících, že kopírování zabíjí hudbu, a zároveň produkujících podobné skvosty jako tenhle, zatím nebyla překonána... ()

Broda84 

všechny recenze uživatele

Tak sem se rozmýšlela mezi odpadem a hvězdičkou. Nakonec sem dala hvězdičku, sou i horší věci :-) A když sem byla mladší tak sem pár dílu viděla a přežila jsem. Je to tuctový klišé bez špetky nápadu a plné trapnosti, ale fakt nic lepšího v televizi v tý době nebylo a já byla mladá! Každý má nějakou minulost :-) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama