Reklama

Reklama

Letní tábor

  • USA Camp
Trailer

Obsahy(1)

Ani jeden z nich není ve svém okolí hvězdou, přesto mají jedno společné. Vášeň pro herectví. Sešli se v letním táboře věnovaném divadlu, aby spolu nahlédli do tajů hereckého řemesla a nacvičili přitom tradiční benefiční vystoupení. Sebevědomá Jill se svou věrnou kamarádkou Fritzi, obézní Jenna, které otec zadrátoval čelisti, aby ji přinutil zhubnout, homosexuál Michael, který má problémy s rodiči, sympatická Ellen a další. Snadné to nebude mít ani táborový poradce Bert Hanley, který kdysi napsal úspěšný muzikál, ale nikdy ten úspěch nedokázal zopakovat, což je důvodem jeho zahořklého cynismu a problémů s alkoholem. Rozhodujícím způsobem nakonec do osudu všech zasáhne muzikant Vlad, jediný koho víc zajímá rocková hudba než Broadway a na rozdíl od ostatních má rád sport. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Brygmi 

všechny recenze uživatele

A tohle mělo být co? Puberťáci na hudebním táboře "zpívají, aby žili". Aneb vybírat si film jen podle názvu se může vymstít. Tohle je totiž trapas. Hloupé. Hloupé. Hloupé. A s naprosto nesympatickým hrdinou, který nejenže neumí hrát, ale navíc vypadá, jako kdyby utekl z nějakého boybandu. Fuj. Jedna hvězdička za to, že jsem se u toho chvilkami bavila. Bohužel ne "s filmem", ale "na účet filmu". ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Pokud budu snímek hodnotit jako muzikál, nemohu jít pod čtyři hvězdy. Pokud ho budu hodnotit jako muzikál o dětech a teenagerech, můžu jít směle ještě výš. Nečekám brilantní herecké etudy (muzikál), nečekám příběh o objevení platonia. Přepínám svůj mozek do dvou vzletných dimenzí a dostávám pohlednou barevnou podívanou, plnou skvělých pěveckých výkonů. Ano, je to silně nasákle a kapavě emerické (jediné mínus), ale na dnešní mládež (nebo dámy po šedesátce) by to zabrat mohlo. Nejeden mindrák (z velkého zadku, z desítek beďarů) by se po shlédnutí mohl zdát menším, malicherným, žádným. Užívám si prvky gospelu asi jako na vánočním koncertě v synagoze (což je ostatně taky neskutečně přeslazenej kýč - chceme-li to tak vidět) a dávám sebevědomých pět. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

V tomto oddychovém filmu dominoval herec, tanečník i hudebník Daniel Letterle a původně jsem si myslel, že toho gaye bude hrát on (již dříve jsem totiž viděl Ethana Greena) a pro mě je to sympoš každým coulem. Ocenil jsem rovněž, že do snímku tvůrci zařadili i zjevově méně pěkné herce a herečky (nebyly to jen samé štíhlé silikonky). Celkově příjemné lehce nadprůměrné zpestření … 5677 ()

Reklama

Reklama