Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Příběh Hanka Deverowa mladšího, profesora, který je lapený mezi úmornou prací na podfinancované vysoké škole v Pensylvánii, svou ženou Lily a sebestředným učitelským sborem na katedře anglického jazyka, již vede. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Takový pohodový seriál o životě staršího vedoucího katedry angličtiny s jedním velkým traumatem z dětství na jedné průměrné univerzitě a jeho trablích v práci i doma. Katedra je plná nesourodých vyučujících, kteří by jeden druhému, a především svému vedoucímu, kdykoli bodli kudlu do zad. Stárnoucí manželka má ambice v podobě lepší práce/kariéry a také jednoho bývalého, jeho nedospělá dcera pořád utíká k němu domů a přesto otce neustále ze svých problémů viní. Přiznávám, že pro Boba Odenkirka mám prostě slabost a tady to prostě stojí celé na něm a skvěle to táhne. I když musím zmínit, že ta spousta postaviček v jeho životě je také skvěle obsazená, a především mu úžasně sekunduje jeho kamarádský profesor filozofie Diedrich Bader. ;) Těším se na další řadu, snad vznikne ;) ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Je to pohodový seriál. Ale je pravda, že nic zvláštního. Bavilo mě to. I když mě Hank často štval. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Příjemná záležitost, u níž mi akorát vadila ukňučenost hlavního hrdiny. A ve výsledku mám pocit, že to bylo celkem o ničem a nebudu si z toho nic pamatovat, byť tam byla spousta dobrých scén. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Hank je stárnoucí vedoucí katedry na lokální univerzitě a zrovna se nachází v čase, kdy se mu celý jeho život rozpadá. Sám si prochází jakousi krizí středního věku, rozpadá se mu manželství a v zaměstnání se situace (nejen) ohledně financování katedry vyhrocuje víc a víc. Lucky Hank je takové to klasické drama s prvky černého humoru, které táhne primárně skvělý Bob Odenkirk. Jako jednohubka to celkem funguje, i když případnou druhou řadu nebudu vyhlížet nijak netrpělivě,,,60% ()

Galerie (243)

Reklama

Reklama