Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků V

  • Česko Vlkodlak V: Znovuzrození (více)

Krvavá večeře vlkodlaků v roce 1489 pokračuje přesně o 500 let později. Znovuzrození Howlinga v roce 1989 na starém zámku přinese turistům v zápětí děs a hrůzu. Jeden návštěvník za druhým se ztrácí. Jsou nalezeni v podzemních chodbách s prokousnutým hrdlem. Pátrání v tajných chodbách zámku má odhalit, kdo z nich je vlkodlak... (Video-Spoj)

(více)

Recenze (30)

tron 

všechny recenze uživatele

Po prekvapivo dobrej štvorke opäť klesáme na dno. Pri päťke sa otvára zapeklitá otázka, čo je horšie. Brakovosť dvojky a trojky, alebo nudnosť dnešnej päťky? Otázka má asi taký zmysel, ako to, či chcete zomrieť ubodaním alebo utopením. Proste sú to sračky. Len každá iným spôsobom. Päťka je návratom k britskej produkcii, odohráva sa však v maďarskom zámku/hrade. Prológ je umiestnený do roku 1489, následne dej pokračuje v súčasnosti (teda 1989) a do strašidelnej stavby prichádza skupinka rozdielnych mužov a žien, dostávajúcich sa do krvavého konfliktu s dávnym zlom, ktoré má, pochopiteľne, podobu vlkolaka. Snímka je mimoriadne nudná a nezáživná, ale mne osobne je predsa len o čosi bližšia, ako nechutní a bizarní trojkoví kenguro-vlkolaci. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Kvílení vlkodlaků 5“ nemá dobré postavy, kterým byste mohli fandit, nemá skvělé triky, které můžete obdivovat, „Kvílení vlkodlaků 5“ nemá prostě nic, proč by stálo za to se na snímek dívat. Je to jen film, který se chce tvářit jako horor, ale ani to se mu nedaří a nic pořádně děsivého zde nemůžete očekávat. Víc jsem se lekl u traileru na „Polednici“, a to byla jen upoutávka. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tento díl s pořadovým číslem 5 se stal mým nejoblíbenějšímdílem a taky prvávě proto mu dávám za 5 hvězd. Hrad a vlkodlak,který se pořád skrývá a vlastně ho ani pořádně neuvidíme byl pro mě tou nejlepší volbou pro staršidelný a hodně atmosférický horor. Pustím si ho víckrát než,kterýkoliv díl.z celé série. Šestka je hrozná po všech stránkách,tohle si u mě frží aspoň nějakou úroveň. A vysokou. A taky konečně můžu přemejšlet kdo je tím vlkodlakem a přitom vysvětlení je tak jednoduché. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jediného vlkodlaka, ktorého som videl v celej svojej kráse, je len poster tohto filmu. Priamo vo filme, boli ukázane len zuby, drápy a nejaká mastná srsť. V štvrtom pokračovaní, tejto nevydarenej serie, boli aspoň na konci vlkodlaci, tu ani tak nie. Herci a ani dialógy nestáli za veľa, iritovali ma a to značne i chovania postav a ich chyby, ktoré im zabezpečili trvalí odpočinok. Jediným pozitívom je atmosféra hradu. Naozaj príbeh o skrytom vlkodlakovi sa do tohto prostredia náramne hodil. Samé skryte chodby, mučiarne, kosti a ine stredoveké rekvizity stali za povšimnutie, u mna určite, ale ako celok to bolo veľmi slabé. Ale pokračujem i tak ďalej. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Do závěrečných titulků jsem pořád čekal, kdy se ukáže vlkodlak v celé své kráse, bohužel marně! Chlupatá příšera se totiž ráda schovává v naprosté tmě a tmavých chodbách, takže stěží vidíte jeho držku, natož pak celou postavu. A byl jsem hodně naivní, když jsem nepřestal doufat alespoň v jednu jedinou proměnu člověka na lykantropa, jak se sluší a patří. Toho jsem se samozřejmě taky nedočkal. Pravá identita vlkodlaka se totiž objeví až pár vteřin před úplným koncem! Přesto udělalo prostředí starého hradu na mě docela dojem. Když si připočtu skryté chodby, sněhovou vánici, hudební vložku "Santos" znějící po každé vraždě, naproti tomu odečtu tuctovou režii a prkenné herce, dostanu slabší podprůměr. Přesto se pořád jedná o lepší dílko, než byla sračkoidní trojka. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen podle románové trilogie "Howling" z let 1979 až 1985 Garyho Brandnera. (Terva)
  • Postava prostoduchej krásky Mary Lou Summers (Elizabeth Shé) bola prevzatá zo seriálu Gilligan´s Island (1964), kde taktiež vystupuje postava s menom Mary Ann Summers. (Mrtvobog)

Reklama

Reklama