Oddelenie vyšetrovania vrážd
Krimi / Drama / Komedie
Velká Británie, 2003, 12x48 min
Hrají:
Lindsey Coulson, Michael McKell, Samantha Spiro, Joe Shaw, Carl Wright, Stephen Graham, Cathy Tyson, Benedict Taylor, Henry Goodman, Amanda Ryan, Raza Jaffrey, Jaime Winstone, Will Mellor, Ricky Grover, Harry Lloyd, Angel Coulby, Abhin Galeya, Ramon Tikaram, Richard Hope, Anthony Flanagan, Georgina Hale, Kieran Bew, Andrew Greenough, Jonathan Coy, Ciaran Griffiths, Cyril Nri, John Duttine, René Zagger, Lee Ross, Kemal Sylvester, Howard Ward, Tim Berrington, Jason Cheater, Chiké Okonkwo, Darren Tighe, Ony Uhiara, Paul Bown, Jack Ryder, Debbie Arnold, Gary Kemp, Diane Parish, Shirley Cheriton, Victoria Shalet, Alun Raglan, Wendy Morgan, Willie Jonah, Vincenzo Pellegrino, Bruce Mackinnon, Richard Huw, Rebecca Lacey, Stacey Roca, Andrew Buckley, Bruno Lastra, Jason Speake, Bradley Walsh, Priyanga Burford, Katie McGuinness, Curtis Flowers, Tim Healy, Dickon Tolson, Tracie Bennett, Diana Fairfax, Hugh Sachs
(další profese)
Komentáře uživatelů k TV seriálu (1)
anderson
SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: STV 1 = 28.6.2005 --- Technická poznámka: Aj keď sa nás programové vestníky aj samotná STV vo svojich upútavkách snažia presvedčiť, že séria sa volá MIT, pri pozeraní série odhalíte krkolomný a podľa mňa stupídny názov: ODDELENIE VYŠETROVANIA VRÁŽD. (29.6.2005)(29.6.2005)