Reklama

Reklama

In Isolation

všechny plakáty
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na IMDb je snímok zaradený do horor žánru, čomu úvodné intro aj mierne nasvedčuje. Potom prídu na plac herci a ich schopnosti, po ktorých si človek veľmi rýchlo uvedomí, že sa o horor naozaj aj jedná. Niet horšieho pohľadu, ako sledovať partiu trotlov bez štipky talentu, ktorí sa snažia tváriť seriózne. Strata času aj pre nepriateľa .. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Survival kombinovaný s home invasion se v závěru přesune do fantastického filmu hraničícího s komedií, jelikož některé postavy jsou doslova nesmrtelné. Jane trpí fobií ze tmy, kterou ji daroval její násilnický otec. Žije v domě stranou od lidí a snaží se se svým handicapem vypořádat. Když při noční bouři vypadne proud, osloví druhý den v městečku mladého elektrikáře, který jí ochotně nabídne pomoc. Mezi tím k ní dorazí kamarádka s přítelem a její přítel, kteří už na ni čekají před domem. Pak najdou venku zraněného elektrikáře, jehož pronásledují dva muži. Protože se jim nepodaří ujet, opevní se v domě. Klasické schéma má několik drobných překvapení, většinu ale asi divák odhalí dříve. Obstojný vizuál, pěkné souboje. Škoda, že jsou až příliš mimo realitu, a tak jak už jsem psal, zdejší postavy by nejspíše přežily i přejetí parním válcem. Napětí ale místy je a film má milosrdně krátkou stopáž, tudíž rychle uteče. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího hodnocení jsem čekal, že půjde o nějakou nudnou sračku. O to víc jsem byl překvapenej co mi bylo nabídnuto. Samozřejmě, že nejde o nic převratnýho ani o nic co by nebylo viděno už jinde ale má to celkem spád. Navnadil mě hned začátek a dá se říct, že po většinu filmu jsem byl spokojenej. Jenom ten konec už byl přehnanej a zbytečně natahovanej. Neubráním se srovnání s letošním NO EXIT a musím říct, že mě osobně víc sedl IN ISOLATION. Možná i proto, že NO EXIT mě nechytil hned od začátku a doháněl to až v poslední čtvrtině filmu. Tady tomu je naopak. 3/4 mě film bavil ale ke konci už to haprovalo. Lepší 3 hvězdy. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Zas milé deti začnem rozprávkou: Kde bolo, tam bolo, boli raz dve sestry. Tá mladšia bola študentkou medicíny a zahrala si v životopisnej tragikomédii samu seba z názvom  Play Dead. Tá staršia sestra, na tu mladšiu trocha žiarlila a tak si povedala, že keď ona v márnici s jedným psychopatickým patológom, tak ja zvládnem minimálne dvoch vyšinutých hajzlikov v dome na samote. Ale keďže sú sestry ,ale príbeh sa u nich líši, všetko ostatne zostava. Obe chcú sundat ako zločinci tak i scenárista a obe sú hlavne nemotorne, grambľavé a smrť im prajete. Tak sa chtiac-nechtiac pridáte k psychopatom a scenáristom, lebo ich vidieť, čo stvárajú vás riadne vytáča, mna určite. Ale milé deti, nebojte princeznám i keď sú to bezduché kravky, nič sa im nestane, vari neviete, že sme v rozprávke? Teraz na margo tohto veľkofilmu. Patrím k tým, čo si radí pozrú Home invasion, ale slušných je malé množstvo a tento k nim určite nepatrí. Hlavne je to postavách, ktoré sú skoro nezničiteľné. Padajú zvyšky, dostavajú bodne rany, narazia autom a stále to nesledujú už už neba, ale v pohode dýchajú, aj Jasona Vorheese, Michael Myers a iní by boli ako v raji. Marovačky sú parádne i keď nelogické a zasadenie príbehu do karanténnej doby sa mi celkom páčilo. Ale všetko ostatne bolo nedomyslene a v konečnom dôsledku i nezmyselne. Ale tu dám aspoň o 1* viac, ako Play Dead. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zaujme už hned úvodní scéna, ve které jakési holohlavé animální hovado, za chechotu a neartikulovaných pazvuků, nahání po nočním lese mladou ženskou, asi aby s ní dělalo bejby a potom ji odkráglovalo, nebo naopak, čert ví. Ale dozvíte se to, nebojte, pokud vydržíte. A doporučuju vydržet, jde myslím o hodně slušný thriller, taky díky neotřelému, nehollywoodskému rukopisu. Na IMDB i jinde na netu se sice důsledně tají, kde že se film natáčel, ale dle jmen v titulcích je štáb ukrajinský, takže ono pohoří za městem budou asi Karpaty. Ovšem mezi hlavními herci je minimálně jeden Rus, takže jde dejme tomu o film (aspoň částečně) postsovětský (samozřejmě ještě předválečný, odehrávající se v neblahých časech covidové hysterie), a následně do angliny nadabovaný. A proč ne, herci otevírají zobáky anglicky, takže si toho mnohý obecný divák asi ani nevšimne. Má to šťávu a říz, hlavně při rvačkách (pěsti, lokty, hlavičky, nože, sekery) a v hlavní roli hraje pěkná baba, což by ke spokojenosti mohlo leckomu stačit, v rámci žánru. Nicméně najde se i několik hloupých či hluchých míst a ani žádné převratné scénáristické špeky nečekejte, vše už bylo mnohokrát natočeno. ()

Reklama

Reklama