Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou čtyři, pochází z Liverpoolu, hrají zatraceně dobrý rokenrol a nejmenují se Beatles! Gerry and the Pacemakers jsou žhavým objevem roku, fanynky po nich šílí a k dopravním komplikacím dochází, kdekoliv se hoši objeví. Kapela, složená napůl ze studentů malířství a dělníků, začíná s večerním vystupováním po klubech, ale nevynechá jedinou příležitost zahrát si cestou do práce na trajektu či u oběda. Jejich kariéra nabere obrat, když Gerryho dívka Dodie přemluví ke spolupráci vlivného manažera Jacka Hansona. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Snesitelná stopáž, dobrej rock´n´roll a typická muzikálová kapelově-debutová zápletka. Na trajektu na řece Mersey musela být zábava, když vám cestou do práce na palubě koncertovali Gerry and the Pacemakers. Film nejlépe charakterizuje poslední část, ve které se během soutěže European Beat vystřídá na pódiu nejméně pět, takřka totožně složených i znějících kapel (nic ve zlém). Zvláštní záměr tvůrců, kteří honičku auta s omylem odvezenými hudebními nástroji pojali jako grotesku. Nesmělý, vzhledem k hudebnímu záběru (14 písní) ale důvodný tip pro Filmový klub ČT. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Celkom slusny film o kapele, ktory vyzerala ako Beatles, hrali ako Beatles, ale .. neboli to Beatles. Kazdopadne ako film o hudobnych telesach je to vhodne . 70 % PS Ja Beatles milujem, to je u mna kapela vsech kapiel, zadny Kvyni ()

Reklama

Reklama