Reklama

Reklama

Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy Live from Los Angeles

(pořad)
  • USA Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy
Trailer
Stand-up / Komedie
USA, 2022, 115 min

Kamera:

Dylan Sanford

Účinkují:

Gabriel Iglesias

VOD (1)

Obsahy(1)

Vydírání, urážka profi boxera nebo halloweenská koleda se synkem? Přelomový stand-upový speciál, ve kterém na sebe Gabriel prozradí to nejlepší i to nejhorší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Iglesiase sem dodnes znal pouze jako vedlejší komické figurky z filmů a na jeho stand-up sem se celkem těšil. Bohužel to ovšem nebylo úplně ono. Gabriel sice je zábavný a většinu času je to vtipné, ale díky dvouhodinové stopáži tomu chyběl větší tah na bránu, na který jsme zvyklí z jiných vystoupení. Že by mě to vyloženě nutilo se mrknout na nějaký další jeho stand-up se tak říct nedá...70% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Gabriel Iglesias je taký rodinný komik. Môžete na jeho show zobrať deti, pretože nadávky sú skôr raritou a vyhýba sa kontroverzným a politickým témam. Je to skôr rozprávač, ktorý občas do svojej historky vloží nejaký vtipný hlások alebo gesto. Oproti iným Stand -up komikom sú jeho výstupy skôr príjemné. Ako stretnutie s priateľmi pri nejakom dobrom jedle a pití. Nič viac. Odnesiete si skôr dobrú náladu, než množstvo postrehov, alebo vecí, čo by vás vyslovene naštvali. A hoci nepatrí k mojim obľúbeným komikom, rád sa raz za čas k nemu vrátim, lebo tú jeho auru, smiech a vystupovanie mám rád. Sú mi sympatické a fajn si pri nich oddýchnem. Som rád, že tak pekne napreduje a stále zostáva svoj. Príjemné dve hodinky, čo ubehli ako voda. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama