Reklama

Reklama

School Killer

  • Španělsko El vigilante
všechny plakáty

Obsahy(1)

Šestice kamarádů se rozhodne strávit noc v několik desítek let opuštěné škole. Vtipkují, ale ne moc dlouho. Rozsvítí se světla v pokojích, kde už dlouho nevede žádné elektrické vedení, zvoní odstřižený telefon nebo se tajemně objevují a mizí postavy. Studentíci vezmou roha do auta, které ovšem k velkému překvapení nejde nastartovat. Najednou se ve velké části školy rozsvítí světla, začne vyhrávat hudba a objeví se siluety tančících lidí. Naše šestice má jasno - v budově je další parta a udělala si velkou legraci. Není důvod se nevrátit zpět do staré školy a užívat si taky... (Nixon)

(více)

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle jsem se dost těšil ale nakonec si připadám lehce zklamaný, začátek než začnou vraždy je výborný a dodává parádní atmosféru. To ale samozřejmě tvůrci naprosto poserou debilní death metalovou hudbou....Uprostřed staré oprískané budovy, takže se to tam vůbec nehodí. Naschy je správně úchylnej a vražd je poměrně hodně, ale opět film má tak stupidní a neoriginální konec že by člověk brečel, čekal jsem něco lepšího ale vyloženě velké zklamání to nebylo. Vidět to před 5 lety jsem nadšen dnes bohužel průměr. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Opäť jeden so španielskych hororových počinov, ktorý ma bohužiaľ neuspokojil tak ako som čakal. Film má dve chyby. Prvá je príliš mladé obsadenie postáv. Takáto skupinka sa fakt nehodí do španielského atmosfercikého hororu. Miestami som si pripadal ako v nejakom smiešnom americkom slahsheri. Druhý chyba je príliš veľa kecov. Po dopozeraní som si uvedomil, že vo filme snáď nebola ani jedná minúta, keď niekto nekecal. To bolo spôsobené asi troma babami (holky = potíže). Ale ináč je to celkom dobrý film, atmosféra fakt dobrá, no cez tie kecy ju nemáte ako nasávať. A podobne je to aj s hudbou, ja som žiadnu nepočul... 70%. ()

Reklama

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Ne příliž podařený Španěl,který mě nedokázal udržet v tv křesle a myslím že i zásluhou herců neherců a zbytečných slov. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Španělské horory jsou v posledním desetiletí na vzestupu, ale tenhle mezi ty dobré podle mě napatří. Bandička mladých lidí se nakýbluje do prázdné školy a místo toho aby se klidili jakmile se začnou dít divné věci, počínají se chovat ještě nelogičtěji, trhat se po jednotlivcích od stáda a pak vypadaj děsně překvapeně, když se jim něco stane. V hororech to sice není nic neobvyklého, děje se to tak v každém druhém, ale v tomto případě na mě působilo tohle jejich chování účelově. Zápletka ovšem není špatná a poslední půlka filmu je vcelku ucházející. Ale i přesto jsem se místy dost nudila. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Veľmi zvláštny mix duchariny s prvkami klasického slasheru ktorý je zabalený do typicky španielskeho atmosférického kabátu. Ono nie že by to spolu nefungovalo ale nakoniec sa ukáže že film má pozitíva skôr v jednotlivých scénach alebo pasážach než v celku. To spracovanie nie je špatné ale réžia musí byť v takomto ,,odvážnom,, filme proste lepšia. No a hlavnou slabinou sa potom stávajú herci a ich vystupovanie ktoré je žiaľ na podpriemernej úrovni. Celkovo ťažko ohodnotiteľné, chvíľami to má proste pekne našliapnuté, ale vždy sa to potom akosi pokazí a začne to celé ,,od začiatku,, Dialógov bolo na podobný film viac ako je zdravé ale zasa na druhú stranu treba povedať, že to nebolo nič kôli čomu by som mal chuť trhať si uši. Medzi najdivnejšie veci vo filme patrila jednoznačne hudba, to som vážne dosť dobre nepobral čo za týpka vymyslel taký hudobný doprovod. Neľutujem že som to videl, španieli proste točia zaujímavé filmy, ale zasa to nie je nič extra super špica. Tri hviezdy sú tak akurát. ()

Reklama

Reklama