Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nacházíme se uprostřed 24. století. Federální prezident Bradford letí na konferenci, která má zajistit trvalý mír v galaxii. Cestou dochází k havárii a celá posádka musí nouzově přistát na planetě, která slouží jako trestanecká kolonie. Je to Země, která se stala galaktickou vězncí. Jsou zde odsouzenci z více než padesáti světů a zbytky zdegenerovaných potomků původních obyvatel - lidí. Vůdcem vyvržených je Kyla, který v nouzovém přistání spatřuje možnost úniku ze Země. Potřebuje k tomu, ale od prezidenta získat přístupové kódy pro nastartování jeho rakety. Chystá se proto k mučení prezidentovy posádky v hrůzné "jámě gladiátorů". Část pilotů je zachráněna podivným mužem z džungle, kterému všichni říkají Tarkin. Je to bývalý vězeň, který unikl Kylově barbarské tyranii... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

monolog 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jako by z oka vypadl Johnu Carpenterovi a jeho >Útěku z LA, ale je mnohem hloupější, i když dívat se na to dá. Co k tomu říct? Že logika tu nehraje zrovna velkou roli? A ani nic jinýho, co by to mohlo změnit v kvalitní snímek? Nejhorší na tom je takový to smíchání všeho možnýho do kupy a doufání, že to zafunguje. Tarzan, vyšinutí zloduchové z ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Typický céčkový sci-fi rozpočťák, který je kombinací jakékoliv post-apo se zdivočelými kmeny, indiánek, Tarzana, Útěku z LA a pár dalších. Na to, že vykrádá, odkud to jde, je děj neskutečně nudný - většinou někdo běhá portorickými lesy a řve, utíkej. Když jsou všichni konečně někde zalezlí, povídají si o rodině. Pak se zase honí, až se děj přesune do nějakého bunkru, atd., až konečně dobří vyhrají a zlo je potlačeno. Herečce jsou občas vidět bradavky přes blůzku, ale obávám, se že jí kozy drží jen díky kostici. Nuda, amatérskost, a není to zábavné ani svou debilitou. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Filmári si vybrali exotické lokácie a zasadili do neho známy príbeh. Síce videobéčko, ako vyšité, ale neurazí nikoho, kto v 90. rokoch hltal podobné báchorky. ()

willis 

všechny recenze uživatele

Špatný. Samozřejmě, že se od toho nic čekat nedá. Nějakou kvalitu jsem ani neočekával. Typické béčkové schéma, výprava i herecké výkony, ale dokonce i mezi béčky je to podprůměr. Nejvíce mě zaujal doktor s postavou a schopnostmi wrestlera :). ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptické sci-fi spíše na dramatické bázi. Fantazii se meze nekladou a tak tu máme dějově prezidenta letícího vesmírem na nějaké jednání, který náhle ztroskotá a ejhle, ocitne se na Zemi, kde se dějí věci vskutku nevídané. Jako literární povídka by to mohlo být zajímavé, ale tady je znát, že se děj do celovečerní stopáže natahoval, je tu spousta nelogičností a patosu a zůstává po shlédnutí snímku mnoho nezodpovězených otázek. na jedno zkouknutí postačí, ale nic ledajakého neočekávat. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, blbina to byla a to pořádná, ale malé plus za nápad, malé plus za L.R.Kelly. Spád to jakž takž má, zbytek nemá cenu rozebírat. 201503248509/8720 ()

Reklama

Reklama