Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Seriálová adaptace průkopnického komiksu Genea Luena Yanga. Narozen v Americe je příběhem Jina Wanga, obyčejného amerického teenagera, jehož naděje na "leveling up" jeho společenský život naruší příchod nového zahraničního studenta Wei-Chen Suna. Kvůli středoškolské politice, rasistickému virálnímu memu z televizního seriálu z 90. let a výstřednímu novému spolužákovi, co je mu pořád v patách, Jin zničí svoje šance dostat se do fotbalového týmu i svoji reputaci. Nicméně jak Jin Wei-Chena lépe poznává, zjistí, že je jeho nový spolužák synem slavného opičího krále Sun Wukonga z čínských legend. Jak Wei-Chen Jina naverbuje na pomoc s pátráním po bájném Čtvrtém svitku, Jin je nucen čelit zkouškám a protivenstvím nebes a sstřední školy a přitom objevit svou vlastní identitu. Skrze rodinu, humor i parádní kung-fu Jin odhalí, že jeho skutečná síla vychází z toho, že je sám sebou. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud bych si mohla vybrat jenom jedno slovo, kterým Narozen v Americe popíšu: miloučké. Ano, je to spíš pro pubertální diváky, ale pokud vaše vnitřní dítě není na dovolený nebo už stářím nejste už uvnitř dávno mrtvý, tak se vám to bude líbit i jako dospělákovi. Protože ten příběh je fajn a poslední díly byly už doslova na: wau. Ani nepamatuju, kdy jsem se naposled takhle moc smála a užila si něco, co si nehraje na to, jak je všechno vážný. A přestože jde o konec světa, je to prost...miloučké. Fakt jsem si to užila a bavila jsem se. A o to jde především  :) PS: samozřejmě, konec je takový, jaký bývají konce podobných seriálů. Pokud bude pokračování, kouknu ráda. Pokud nebude pokračování, ten konec byl prďáckej. Teď už to zvládne  :) Update 2024: neobnoveno pro druhou sérii... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

veskrze průměrná série, která na jedno podívání neurazí, ale ani nijak nenadchne. Na komedii je tu málo funkčního humoru, fantasy stránka je dost nevýrazná a akce tu taky není zrovna moc. Osobně bych se mnohem raději podíval na Opičího krále z osmdesátých let, kterého sem jako dítě miloval...50% ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabé tri hviezdy, možno dokonca skôr aj len dve. Nepoznám pôvodný komix, preto hodnotím len seriál, ktorý je strašne nevyvážený. Máme tu časti s fajn choreografiou bitiek, máme tu limonádové a vatové časti a to je to krátke, má to len necelých päť hodín. Vedel by som si to predstaviť ďaleko lepšie. Možno ešte dám šancu prípadnému pokračovaniu, ale určite to nebude extra očakávané. ()

Olivvaxaf 

všechny recenze uživatele

Doslova odpočinkový seriál… Týden jsem byl nemocný tak jsem se rozhodl si něco pustit. Hned jak jsem si toho všiml tak jsem byl zaujatý kamerou která si myslím byla v celém seriálu největší plus. Máme tady i skvělé postavy, skvělou zábavu. Prostě super seriál na odpočinek. Popravdě jsem od toho moc nečekal ale nakonec jsem byl překvapen čeho seriál dosáhl. Hlavně mě překvapil konec, který si myslím že byl skvělý. Za mě 72% nic extra ale i tak velmi povedený seriál který nikoho neurazí. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Jako velký fanda Opičího krále jsem si to nemohl nechat ujít. Kdyby mi bylo o pár desítek let méně, užil bych si to mnohem víc, ale i takhle jsem se nenudil. Byla to milá sympatická podívaná, která rozhodně neurazila. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama